Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Başbakan Erdoğan'a 'Küçük beyinli' demesiye başlayan tartışma büyüyüyor. AK Parti'den Önder Sav ve CHP'ye bir cevap daha geldi..

Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu
Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu
GİRİŞ 14.02.2008 20:00 GÜNCELLEME 14.02.2008 20:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Belli ki CHP'nin kimi yöneticilerinde bir beyin sorunu var ve CHP'de bir beyin ölümü yavaş yavaş gerçekleşiyor" dedi.


Bozdağ, TBMM'de gazetecilerin, "CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerini nasıl değerlendirdiğini" sorması üzerine şunları söyledi:


"Önder Sav'ın savları ne yazık ki hezeyan düzeyindedir. Belli ki CHP'nin kimi yöneticilerinde bir beyin sorunu var ve CHP'de bir beyin ölümü yavaş yavaş gerçekleşiyor. CHP, tarihteki CHP'ye sığınarak siyaset yapıyor ama bugünkü CHP ile tarihteki CHP arasında isim benzerliği dışında bir alaka yoktur. CHP, kendi iç çürümesini, iç çatışmasını, beyin ölümünü başkalarına hakaret ederek, başkalarına iftira ederek, toplumu gererek, milletimizin ortak kabulü ve Cumhuriyetimizin tartışılamaz değeri ve niteliği olan laikliği kendi tekelinde göstererek aşamaz. CHP Genel Sekreteri Sayın Sav'ın, beyninin özgül ağırlığını bilmiyorum. Ancak, büyük beyinleri kavrayacak bir özgül ağırlığa sahip olmadığı üslubundan anlaşılmaktadır. Kötü sözler, muhataplarını değil, sahiplerini vurur. Milletimiz, olanı biteni görmekte, vakti gelince de vicdan terazisini tartıp, kararını vermektedir. CHP'nin kimi yöneticilerinin düştüğü bu seviyeyi ve seviye sorununu da en iyi şekilde değerlendirecektir."

YORUMLAR 9
  • lokman aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Edipler Edepli Olmalı. İster kabul et ister etme bu milletin seçtiği ve ülkeyi temsil eden insana bu tür hakareti millete yapılmış sayarım.İçinde hem cumhur hem halk bulunan bir partinin halkı aşağılaması ve hiç sayması kabul edilemez.
    Cevapla
  • serhat oguz 16 yıl önce Şikayet Et
    olmuyor. siyasette seviyenin düşmesinden hoşnut değilim. siyasetçilerin sokak ağzıyla konuşmaları hiç ama hiç güzel değil. muhalefet böyle yapılmaz, iktidar böyle savunmaz...
    Cevapla
  • Kadir Türkyilmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Bizim siyasetciler. Ne akp, nede chp liyim, ama sonucta Türkiye Büyük Millet Meclisinde olduklari icin \"bizim\" siyasetciler olarak nitelendirmek istiyorum. Aslinda pek icime sinerek söylemiyorum, cunku MIr Dengir eski bir kürtcü. Neyse, lafi uzatmadan sunu belirtmek istiyorum. Gercekten bu tartismalara cok kiziyorum. Anca birbirlerini kotulerle, sertlik, erkeklik yaparlar. Ama bir yabanci ulkenin adami gelince hic sesleri cikmaz. Bush a böyle sert yapacak politikaci lazim. Birbirlerine degil, yabancilara sert yapan lazim.
    Cevapla
  • Fatih Topuz 16 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kendini ne zannediyor yaa. aptla herif...sen kimsin benim basbakanima karis oel konsuursun IDIOT.Bu arada ben taaa amerikalardan geldim de oy kullandim 22 temmuzda ulkem icin tarihim icin ...baykalin sacmaliklari ve din dusmani laiklerin yuzunden degil
    Cevapla
  • ORHAN KARA 16 yıl önce Şikayet Et
    kendi beyinlerine bakmıyorlar. ya bunlar kendi beyinlerine bakmıyorlar utanmadan sağo sola çamur atıyorlar.ama suç onların değil suç onlara bu barajı aşıran insanlarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!