Dışişleri, Hürriyet'i nasıl yalanladı?

Hürriyet'in dünkü manşetinde, Köşk'e davet edilen bazı emekli büyükelçilerin, Gül'ü sindiremedikleri için daveti kabul etmedikleri yazılmıştı. Peki gerçekten öyle mi oldu?

Dışişleri, Hürriyet'i nasıl yalanladı?
Dışişleri, Hürriyet'i nasıl yalanladı?
GİRİŞ 18.02.2008 11:15 GÜNCELLEME 18.02.2008 11:15
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Levent Bilman, emekli büyükelçilere mutad olarak plaket tevdi edilmesinin Bakanlık çalışmaları içinde olduğunu, ancak bu konunun Cumhurbaşkanlığına henüz intikal ettirilmediğini ve Cumhurbaşkanlığınca yapılmış bir davetin söz konusu olmadığını bildirdi.


Bilman, bir soruya cevaben yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanlığında emekli büyükelçiler ve mensuplarıyla iletişimin güçlendirilmesi yönünde muhtelif çalışmalar yapılmakta olduğunu belirterek, bu bağlamda, emekli büyükelçilere, mutad olduğu üzere plaket tevdi edilmesinin de bu çalışmalar arasında olduğunu bildirdi.


Bu çalışmaların halen sürdürüldüğünü belirten Sözcü Bilman, şunları kaydetti:


"Bulunulan aşamada, 17 Şubat 2008 tarihli Hürriyet gazetesinde ifade edildiği şekilde, bu konu Cumhurbaşkanlığımıza henüz intikal ettirilmediği gibi, emekli Büyükelçilere plaket tevdii için belirlenmiş bir düzenleme ve Cumhurbaşkanlığınca yapılmış şifahi veya yazılı resmi bir davet söz konusu olmamıştır."


Hürriyet gazetesi bugünkü manşetinde, plalet verilmesi için Çankaya Köşkü'ne davet edilen emekli büyükelçilerin yarısının bu daveti kabul etmediğini, Köşk'ün de bu gelişme üzerine törenden vazgeçtiğini ileri sürmüştü..














  • Dışişleri, Hürriyet'i nasıl yalanladı?
    Hürriyet'in bugünkü manşetinde, Köşk'e davet edilen bazı emekli büyükelçilerin, Gül'ü sindiremedikleri için daveti kabul etmedikleri yazılmıştı. Peki gerçekten öyle mi oldu?

  • YORUMLAR 63
    • Hasan guler 5 yıl önce Şikayet Et
      Bunlar yalilarda yasiyor ulkenin kaymagini yiyorlar hainlikden geri durmuyorlar agir yaptirim istiyorum
      Cevapla
    • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
      Dis mihraklar ve isbirlikciler kalemletinden yalan akanlar tarih sizi unutmaz.ne zaman duzeleceksiniz
      Cevapla
    • harun raşit 16 yıl önce Şikayet Et
      Bunada şüretmek lazım. Yöneticilerinin pirinç tanesi kadar beyinleri yok. Hor görmeyin, Normal karşılayın. Allah daha beterinden korusun. Mesela \"MÜSLÜMANLAR CAMİDE NAMAZ KILDI\" diye manşette atmış olabilirdiler
      Cevapla
    • salih ateş 16 yıl önce Şikayet Et
      ha ha haaaa. bu hürriyet ulaktan duyma haber yapıyor galiba... her haberi sahte çıkıyor. haberi yetkililerin ağzından almak için zahmet etmeyip sokaktan geçenlerin ağzından alıp haber yapıyor galiba NE habercilik BE ! yesinler senin haberini. Ama onu okuyanlara yazık. zavalılılar hergün okudukları haberin bir gün sonra aksini öğreniyorlar.
      Cevapla
    • ZEYNEL ABİDİN 16 yıl önce Şikayet Et
      gerek yok ki yalanlamaya . artık halk da biliyor özellikle doğan grubunun yayınlarını . yalanlamaya gerek yok herkes bilyiyor zaten olnların yaptıkları haberin %99 u yalan .
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
    TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi