Sırbistan'da Türk elçiliğine saldırı

Sırbistan'da Kosova'nın bağımsızlık ilanına karşı düzenlenen protesto eylemleri sırasında, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliğinin de taşlı saldırıya uğradığı belirtildi.

Sırbistan'da Türk elçiliğine saldırı
Sırbistan'da Türk elçiliğine saldırı
GİRİŞ 18.02.2008 18:01 GÜNCELLEME 18.02.2008 18:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AP ajansının haberine göre, Belgrad'da binlerce üniversite öğrencisi kent merkezinde yürüyüşe geçerek, 'Kosova bizimdir' yazılı pankartlarla Kosova'nın bağımsızlığına karşı çıktı.


Bu arada haberde, dün başlayan ve bugün devam eden gösteriler sırasında protestocuların Türkiye Büyükelçiliği ile yakınındaki McDonalds's restoranını taşladığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • YORUMKOLIK 16 yıl önce Şikayet Et
    KOSOVA ULKE OLAMAZ. abd nin tanidigi,butun her yerde abd bayraklarinin dalgalandigi abd usagi bir kosova istemyoruz,,,arin bu usak ulkelerden turkiyeye ciddi tehlikeler gelecektir,,kosova bagimsiz olacak kadar buyuk egil,serbest degil,,eger bgun orasi bagimsiz olucaksa gorecesinizki bizim sagimiz solumuzdada kucuk devletler olusacaktir,,komik insanlar hem bol parcala yonet vs var diyorsunuz,hemde UTANMADAN 1 milyon insana devlet diyorsunuz,,100 binnufuslu kibrisi devlet ilan ediyorsunuz,bu TURK irkciligi oyle seviyedeki,!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Zamanı gelmiş' diyerek o şehri uyardı: 6'nın üzerinde deprem üretebilecek faylar var
Son Dakika: Mahzen-44 ve 45 operasyonlarında suç örgütleri çökertildi!