Cumhuriyet'ten tahammülsüzlük

Otuz yılı aşkın süresidir Cumhuriyet gazetesinde karikatürleri ile yeralan Tan Oral, Yeni Şafak gazetesine verdiği röportaj nedeni ile kovuldu. Oral, röportajda ne demişti?

Cumhuriyet'ten tahammülsüzlük
Cumhuriyet'ten tahammülsüzlük
GİRİŞ 04.03.2008 16:50 GÜNCELLEME 04.03.2008 16:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Otuz yılı aşkın süresidir Cumhuriyet gazetesinde karikatürleri ile yeralan Tan Oral'ın Yeni Şafak gazetesine verdiği röportaj nedeni ile gazetesi ile yolları ayrıldı.

Üniversitelerdeki başörtüsü yasağını çizgileriyle eleştiren Cumhuriyet gazetesinin karikatüristi Tan Oral, Yeni Şafak gazetesine verdiği röportajda “Kızların yaptıkları başkaldırı değil baş eğmeme. Başörtülüler ne zaman üniversiteye girse birileri rahatsız oldu” diye konuştu.


İlgili haber:


İŞTE ORAL'IN KOVULMA SEBEBİ OLAN RÖPORTAJ

YORUMLAR 9
  • EKREM YILDIRIMOĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?. Bu görüş sahiplerinin Allah göstermesin iktidarı ne kadar özgürlükçü olurdu değil mi? Şakası bile soğuk. Bırrrrrrrrrrrrrr. Tabi onlar şizofrenik bir vaka olarak kendilerini en gelişmiş varlıklar diğerlerini ezecek sinek görürler. Mazallah iktidar olsalar önce birbirlerini yerler gülleri parçalarlar sarı olmuş kırmızı farketmez.
    Cevapla
  • ömer özcan 16 yıl önce Şikayet Et
    objektiflik çok güzle. çok güzel bir adım atmiş.ideolojin olabilir ama özgürlüklere olan saygın ideolojiden bir adım önde olmalı.yerinde bir davranış.
    Cevapla
  • Emin Sağlam 16 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİKLER. Yanlış anlaşılmasın, sn. Oral ı kutluyorum.Kişinin idolu beni ilgilendirmez önemli olan objektif olması dır.
    Cevapla
  • erol erols 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yıllardır hangi zihniyetin piyonluğunu yaptığını, kovulmakla gerçek yüzünü görerek anlamıştır... Kendisi de, kendisini kovan bu çarkın içindeydi,iyi oldu, zararın neresinden dönülürse kardır..
    Cevapla
  • harun kılıç 16 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi sorma zamanı. Neden gönderdin.Tahammül edemedin mi?Tahammül edememek Hürriyetten sonra senin başınadamı geldi.Emin Çölaşanı niye attınız diye feryadı basıyordun Ne oldu ne oldu.CHP mi telefon etti yoksa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya 800 milyon avroluk fiyasko sonrası tarihinde ilk kez İsrail yapımı İHA uçurabildi
Otomobil markaları peş peşe duyurdu: Sıfır faiz uzun vade... İşte kapsamdaki araçlar