Genelkurmay KIZGIN ve de KIRGIN

Baykal ve Bahçeli ile birlikte bazı basın organlarında 'Operasyon ABD istedi diye bitti' iddialarına Genelkurmay'dan tokat gibi cevap geldi: Hainlerden daha çok zarar veriyorsunuz!

Genelkurmay KIZGIN ve de KIRGIN
Genelkurmay KIZGIN ve de KIRGIN
GİRİŞ 05.03.2008 00:00 GÜNCELLEME 05.03.2008 00:00
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan basın açıklamasında, "bugün basın dışından Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan söylemlerin, ülke adına terörle mücadele eden ve şehitler veren bir kuruma haksız ve seviyesiz saldırılar olarak değerlendirildiği" kaydedilerek,


"Siyasi kişi ve kurumlarla hiçbir zaman polemiğe girmek istemeyen Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 yıldan bu yana devam eden terörle mücadele sürecinde, ilk defa bu tür anlamsız saldırılara hedef yapılmak istenmektedir. Bu saldırılar Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele azmine, hainlerden daha fazla zarar vermektedir" denildi. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan açıklama şöyle:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin 03 Mart 2008 günü (dün) düzenlediği basın toplantısında, Genelkurmay Başkanı tarafından, Irak'ın kuzeyinde icra edilen sınır ötesi harekat hakkında basın temsilcilerine detaylı bilgiler verilmiş ve kamuoyunda tartışma konusu edilen bazı noktalara açıklık getirilmiştir.

Genelkurmay Başkanı ve diğer komutanlar basın ve kamuoyu önündeki açıklamalarını, en anlaşılır ve yalın bir dille yapmışlardır.

Tüm bu iyi niyet ve şeffaflığa rağmen, 04 Mart 2008 günü (bugün) basın dışından Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan söylemler, ülke adına terörle mücadele eden ve şehitler veren bir kuruma haksız ve seviyesiz saldırılar olarak değerlendirilmektedir.

Siyasi kişi ve kurumlarla hiçbir zaman polemiğe girmek istemeyen Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 yıldan bu yana devam eden terörle mücadele sürecinde, ilk defa bu tür anlamsız saldırılara hedef yapılmak istenmektedir. Bu saldırılar Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele azmine, hainlerden daha fazla zarar vermektedir.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin maruz kaldığı bu tür saldırıların değerlendirilmesini, Türk Milletinin engin sağduyusuna havale ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ve üzüntü ile duyurulur."

YORUMLAR 139
  • mehmet fatih 16 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun mhp ve chp ye. eğer ki bunlar askere güvenmiyorlarsa buyursunlar kandil onları bekliyor gençlik kollarıda geniş bunların hadi bakalım bunlar bence raydan çıktı hadi mhp yi biliyoruz oy için yapmayacağı yok ya atatürkün partisi böylemi olmalıydı yazıklar olsun tsk yı haksız yere eleştirenler bizleri üzmüştür kırmıştır incitmiştir
    Cevapla
  • Kürşat yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    PAŞAM EMRİNDEYİZ. Silahlı kuvvetlerimize muhalefetin yaptıklarına söylenecek söz bulamıyorum .. Kalbimin sesini dinleyerek sadece şunu söylüyorum ;PAŞAM EMREDİN VATANIMIZ İÇİN ÖLELİM.
    Cevapla
  • ali celik 16 yıl önce Şikayet Et
    Tsk yıpratılmaya çalışılıyor. Bu bence basit bir olay değil.Birileri Tsk yı aklınca yıpratmaya çalışıyor.Bu millet ordu millettir.Kim ne derse desin orduya saygısı sevgisi asla bitmez.Biz bu gün dünyanın göz bebeği bir yerde yaşıyorsak Önce Allah\'a sonra orduya borçluyuz.Eğer ordumuzda en ufak zaafiyet olsa emin olun bizi bosnadan ve ıraktan beter ederler.Onun için herhalukarda ordumuza saygı gösterelim.Onu günlük siyasetin içine çekmeyelim.Başka konuları tartışalım. Demokratik eleştiri hakkı falan bu konuda yanlıştır.
    Cevapla
  • kemal kurt 16 yıl önce Şikayet Et
    dinleyin. harekat erken bitti diyenleri oraya göndersek çözüm olmaz mı?onlar devam etsinler.bir şekilde sonuçta harekat sona ermiştir. belki amerika tamam fazla uğraşma ben onları irana karşı kullanacagım...sana karşı değil demiş te olabilir.
    Cevapla
  • ibo yazlik 16 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel ve temiz bir iş yapmıştır . ya bu olanlara inanmak zor doğrusu muhalefet ve bazı yorumculara derdinizi nedir arkadaşlar ordumuz çok güzel bir şekilde girmiştir hainlere ciddi bir darbe vurup çıkmıştır son derece başarılı bir operasyon yapmıştır sayın paşamızın dediği gibi tereyağındanb kıl çeker gibi çok güzel ve temiz bir iş yapmıştır zamanı gelince gene gider ve gereken neyse yapar yine geri gelir kendi adıma gurur duydum yapılan işten girme kısmıda çıkma kısmıda çok başarılı olmuştur arkadaşlar geniş düşünün ayrıntılara takılmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otoyol ve köprü geçiş ücretleri değişti! Yeni fiyatlar bu gece yarısı yansıtılacak
Eray Güçlüer, Yunanistan-Türkiye ilişkilerini Haber7'ye değerlendirdi