Galatasaray'da sürpriz gelişme!

Galatasaray'da kongreye sayılı günler kala süpriz bir gelişme yaşandı. Canaydın taraftarın çok yakından tanıdığı bir isime başkanlık teklifi götürdü.

Galatasaray'da sürpriz gelişme!
Galatasaray'da sürpriz gelişme!
GİRİŞ 05.03.2008 01:13 GÜNCELLEME 05.03.2008 01:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kongreye sayılı günler kala süpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Özhan Canaydın’ın eski başkan Faruk Süren’e başkan olması yönünde teklif yaptığı öğrenildi.

Özhan Canaydın ve Faruk Süren, gazeteci Fatih Altaylı’nın da bulunduğu görüşmede genel kurul önce başkanlık yarışını değerlendirirken, bir kez daha başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Canaydın’ın Süren’e tüm camianın etrafında birleşeceği konsensüs yönetiminin başkanı olmasını önerdiği ve “Ben de senin altında ikinci başkan olarak çalışırım. Çok da güçlü bir yönetim oluştururuz. Galatasaray’ın iki yılı rahat geçer” dediği ifade edildi.

YORUMLAR 6
  • emrah aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    bize aç adam lazım değil!!!. gs\'ye başkan olacak kişi paralı olmalı.gs\'nin borcunu hafifletmeli ve çok iyi transferler yapmalı.bu işler vefalıkla,duygusallıkla yürümez.sayın ulusoy ben gs\'nin borcunu 24 saatte öderim diyor.bize böyle projeli kişiler lazım.ulusoy değerlendirilmeli bence...
    Cevapla
  • kant1974 16 yıl önce Şikayet Et
    Ulusoy. Haluk ULUSOY göreve!!!
    Cevapla
  • emre sak 16 yıl önce Şikayet Et
    senin yüzünden. takımdan soğuduk maçlara bakmıyoruz.nasıl bir takım aldın ne bırakıyorsun yazık ya.
    Cevapla
  • talha sevim 16 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Altaylı\'yla asla..!. Fatih Altaylı gibi din düşmanlarının,çok;ama çok sevdiğim Galatasaray\'da yöneticilik yapmasını istemiyorum.Ce-ha-pes(CHP)mantıklı insanlar şunu diyecektir:\'\'futbolla dinin ne alakası var?\'\'Belki direkt olarak etkisi yok;ama muhafazakar insanlara da yöneticiler baskı yapmıyor mu?Örnek;Fatih Altaylı\'nın Hakan Şükür,Arif,Okan ve Hakan Ünsal\'a yaptığı zulüm.Fatih Altaylı,cimbomlu olduğu için utanıyorum.
    Cevapla
  • agent agent 16 yıl önce Şikayet Et
    yaa bırakın artık!!!. Bırakın gs nin iplerini artık ULUSOY u göreve çağırıyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle