Taraftar Çakar'a soruyor: Geri dönüşü olmayan yola girelim mi?

Futbol yorumcuları arasındaki en sivri dilli olan Ahmet Çakar, bikini iddiasını kaybetti. Çakar maçtan önce ne demişti?

Taraftar Çakar'a soruyor: Geri dönüşü olmayan yola girelim mi?
Taraftar Çakar'a soruyor: Geri dönüşü olmayan yola girelim mi?
GİRİŞ 05.03.2008 03:33 GÜNCELLEME 05.03.2008 03:33
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Ahmet Çakar önceki gece 'Altıpas'programında, sarı lacivertli takımın son maçtaki performansına dayanarak ' Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim' iddiasında bulunmmuştu. 

Fenerbahçe'nin turu geçme şansının çok az olduğunu belirten Çakar, kırdığı potu düzeltmek için bu kez de ' Sözlerim espiriden ibaretti. Ama Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer.İkinci yarıyı bilemem. Ama bu futbol, adama değil bikini, jartiyer bile giydirir. Ne olacağı belli olmaz' dedi.


Ancak iş işten geçti, sarı lacivertli taraftarlar 'Ahmet hocayı bikinili görmek istiyoruz' yorumları yağdırdı.

YORUMLAR 81
  • MEHMET ÖZDEMİR 16 yıl önce Şikayet Et
    ÇAKAR ÇAKMAZ ÇAKMAYAN ÇAKAR!. sayın çakar; lütfen bikini filan giymeyin.Biraz iğrenç olur bence. herkes giymesi gerekeni giysin,demesi gerektiğini desin...
    Cevapla
  • emrullah tan 16 yıl önce Şikayet Et
    ah medya ah!. Ben ahmet çakar\'ın o konuşmasını izledim. baştan sona dinlenildiğinde çakarın söyledikleri mantıklı medya öyle bir çarpıtmış ki.Bu kadar insanı medya yanlış yönlendiriyor. Bu arada ben de fenerliyim ama hak haktır. Adam proğramda üstüne basa basa diyor sakın bunu abartmayın aman ha. futbol insana bikini değil jartiyer bile giydirir.hatta oradaki kameramanı da uyarıyor.Gel gör ki medya adamın söylediklerini nasıl çarpıtmış.youtube bakın editör izin verseydi linkini de verirdim.gerçi siz de bulursunuz ya..
    Cevapla
  • abdullah üzer 16 yıl önce Şikayet Et
    eeeee. aslında ben bi beşiktşlıyım..fenerbahçenin sevilia ya yı elemsine bir türk olarak gerçekten çok sevindim.bu sözlerimden dolayıda hiç kimse beşiktaşlı olmamı eleştiremez.gelelim ahmet çakar a iyi olmuş.öyle her toku bilirmiş gibi konuşmak adamın başına böyle belelar açar.şimdi gitsin kendine bence yeni yaz kreasyonun dan bi bikini beğensin.bence o vücudu mayo daha sexi gösterir ama...eğer fenerliler müsade ederse...
    Cevapla
  • Adem AKYÜZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Büyük konuşmamak lazım usta. Adamı böyle madara ederler işte...
    Cevapla
  • faruk ayd 16 yıl önce Şikayet Et
    . Top yuvarlaktır hocam. Demek ki büyük konuşmayacakmışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle