Sevilla çekti, Volkan kurtardı VİDEO

Maça kötü başlamıştı. Arka arkaya iki hatalı gol yedi. Herkes maç koptu derken sahada 11 aslan yüreğini koydu. Ve maç penaltılara geldiğinde sahnede Volkan vardı.

Sevilla çekti, Volkan kurtardı VİDEO
Sevilla çekti, Volkan kurtardı VİDEO
GİRİŞ 05.03.2008 02:10 GÜNCELLEME 05.03.2008 02:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maçın henüz 5 ve 9. dakikalarında hem de deplasmanda geriye düşmüştü F.Bahçe. Volkan yediği iki golle büyük çöküntü yaşamıştı. Maçta 20. dakika oynanırken Deivid'in golü moral oldu sahadaki 11 yürekli futbolcuya. İlk yarının sonlarında Kanoute'nin golü gelse de F.Bahçe inancını yitirmemişti.

Maçta ikinci yarı oynanıyordu. F.Bahçe uzaklardan serbest vuruş kullanmış, boşta kalan topu yine Deivid filelere yollamıştı.

Gol Sevillalıları perişan etmişti. F.Bahçe arka arkaya atak yapmış ancak normal sürede turu getirecek gole ulaşamamıştı.

Maçta uzatma devrelerinde de gol gelmeyince penaltılara geçildi.

Önce Kanoute geldi topun başına. Vuruşunda Volkan'ı avlamıştı. Vederson hemen cevap verdi.

Escude 2. penaltı için topun başına geçti. Volkan dikkatliydi. Escude'nin şutunu kurtarmış avantajı takımına kazandırmıştı.

Edu'nun kaçırdığı penaltı biraz moralleri bozsa da Volkan yine sahneye çıkacaktı.

Dragutinoviç ve Aurelio'nun karşılkılı gollerinden sonra beyaz noktaya Maresa gelmişti.

Volkan kalesinde devleşmiş bunu da kurtarmıştı.

F.Bahçe'de nefesler tutulmuştu. Kezman topun başına geçti. Vuruşunda topu filelere yolladı.

Ve nefeslerin tutulduğu an. Alves. Volkan'ı uzaktan avlamıştı. Bu kez işi daha kolaydı. Geçti topun başına. Baktı kaleye. Vurdu. Yine Volkan, yine Volkan, yine Volkan... Sevilla yıkılmıştı. Yıkılan bir yer daha vardı. Fenerbahçe yedek kulubesi ve F.Bahçelilerin olduğu tribün.

Alkışlar bir kez daha Volkan'a..



VOLKAN'IN MAÇ SONRASI GÖRÜŞLERİ:


Kaleci Volkan Demirel ise, kendisine yakışmayacak iki gol yediğini belirterek,


'Öncelikle takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana penaltılarda bu duyguları yaşattıkları için. Çünkü yediğim ilk 2 gol gerçekten Volkan'a yakışmadı. Ama bakıldığında hatalı gibi gözükebilirim ama Sevillalı futbolcular çok iyi vurdu toplara. Topların düşmesi yani biz kendi aramızda ona 'Topların Kusması' diyoruz. Top resmen kustu. Daha sonra arkadaşlarıma maç boyunca dua ettim. Hiçbir zaman dualarımı eksik etmedim ki maç penaltılara kalsın diye. Maçın sonunda da Allah yüzüme güldü. Maç penaltılara kaldı ve ben de elimden gelen görevi yapmaya çalıştım' açıklamasında bulundu.


'Yediğim ilk iki gol sonrası dünya başıma yıkıldı' diyen kaleci Volkan Demirel, 'Hissedecek hiçbir şey yok. Şöyle söyleyebilirim: Dünya başıma yıkıldı. Çünkü bana yakışmayacak goller, yememem gereken gollerdi. Çünkü tğimizi tekrar anlattçok iyi etüd etmiştik rakibimizi. Bu maçı çok önemsiyorduk. Bence Türk Milleti'nin duaları kabul oldu. Bize dua edenlere, başta annem olmak üzere teşekkür ediyorum. Yanımda olanlara teşekkür ediyorum. Bu zafer Fenerbahçelilere armağan olsun. Penaltılara kalınca da bana düşen görevi yerine getirmek için 'Volkan sahneye çık artık' dedim kendi kendime' dedi.

YORUMLAR 21
  • hakan peko 16 yıl önce Şikayet Et
    . Ne dua ettim ama. Allahım milyonlarca müslümanın duasını kabul et dedim. (yanlış anlaşılmasın, sadece benim duamla olmadı
    Cevapla
  • omer bilici 16 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler fenerbhçe!!!!!. sirada bir baska haçli var oda Barcelona, çeyrek finalde rakip Barcelona...yazin bir kenara
    Cevapla
  • Mehmet Saygı 16 yıl önce Şikayet Et
    volkan hatalı değilki. yediği gollerde volkandan çok selçuk hatalı şutların kaleye nasıl zikzag çizerek geldiğini hepimiz gördük asıl o pozisyonları veren ayağındaki topu amatörce rakibe kaptıran selçuk suçludur volkan değil
    Cevapla
  • Enes Gül 16 yıl önce Şikayet Et
    Keşke. Bir Galatasaraylı olarak Bende secinçliyim mutluyum ama Çok ilginç bir görüntü vardı acaba fark eden sadece ben miyim merak ediyorum Haçlı forması giyen Futbolcular secde ediyor Ay-Yıldız taşıyan Futbolcular haç çıkarıyor Bu ne yaman çelişkidir. Hangisi bizdi onu anlayamadım En azından müslüman futbolcuların gol atmalarına seviniyor Milli duygular nedeniyle de Fenerbahçenin çeyrek finale gitmesine de seviniyorum Ama ibretlik bir geceydi benim için
    Cevapla
  • mirza can 16 yıl önce Şikayet Et
    Bence önemli bir olay daha oldu.... O da penaltılar atılırken,bizim fener bahçeli vederson topu rakip kalecinin önünden aldı;kaleci bilerek önüne atmadı.Ondan sonraki penaltıda bizim Volkan bu yapılana anlamlı bir cevap verdi.Gitti topu kendi elleriyle rakip oyuncunun ayağının dibine koydu...Bence başlık atılarak sunulacak bir haber.Sayın editör:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle