SmileADSL fiyatları İndirdiğini açıkladı

İlginç kampanyaları ile pazarda payını büyütmeye çalışan telekom şirketi Smile ADSL, limitsiz erişimler için %35'lere varan indirimler ve yeni seçenekler sunduğunu açıkladı.

SmileADSL fiyatları İndirdiğini açıkladı
SmileADSL fiyatları İndirdiğini açıkladı
GİRİŞ 06.03.2008 15:43 GÜNCELLEME 06.03.2008 15:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Smile Adsl, Mart ayında, yalnızca 18,99 YTL'ye İnternet'e bağlanma fırsatı sunuyor. Limitsiz erişim ücretlerinde sağlanan indirim ise %35'e yaklaşıyor.  Kampanya ile birlikte, 4 GB limitli aylık İnternet erişim bedeli 29 YTL yerine 18,99 YTL oluyor. Ayrıca, 4 ay boyunca, 4 GB fiyatına, 2 kat hızlı ve 2 GB ekstra limitli erişime de sahip olunabiliyor. Bunların yanı sıra dileyen herkes, kampanya süresince aylık 1 YTL fark ödeyerek kablolu; 2 YTL fark ödeyerek de kablosuz modem alabiliyor.


Kampanya detaylarını görmek için bu linki kullanabilirsiniz

YORUMLAR 6
  • marilyn manson 16 yıl önce Şikayet Et
    gülümseten hat değil. Ağlatan hat.
    Cevapla
  • hatip genç 16 yıl önce Şikayet Et
    bu sadece reklam haber. zaten iki aydan beridir bu kampanya var yeni değilki sonra sadece 4 ay boyunca 18.99 sonra tekrar 29.00 ytl olacak telekomdan habersiz kampanya hiç bir özel firma yapamaz göbeğinden telekoma bağlılar butun kampanya indirimlerini telekom ve ttnet yapar özeller onları takip eder
    Cevapla
  • uyumayan vatandaş 16 yıl önce Şikayet Et
    Nerde indirimi?. Yaw Smile hem Turk Telekom un hatları üzerinden servis verip hem de ondan ucuza verebilir mi,kimi kandırıyorlar. Ayrıca TTnet te 14,99 Ytl.Bir abone olun bakalım geri isteyince kapatabiliyor musunuz? Bizi ne kadar oyaladılar,hem de parasını aldılar.
    Cevapla
  • Yavuz ÖZkan 16 yıl önce Şikayet Et
    Gizli bindirme var. Dikkat edin, 18.99\'luk fiyat sadece 4 ay geçerli. Yani sözleşmenin kalan 20 ayında 29.99 ödeyeceksiniz. Her zaman olduğu gibi, kampanyaların kazıkları en altta okunamayacak kadar küçük harflerle yazılır. Siz TTNet\'ten şaşmayın. Aydın Doğan yiyeceğine onlar yesin.
    Cevapla
  • MUSTAFA OZAN 16 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR İNDİRİM DEĞİL. bunlar indirim değilki. sen indir 10 ytl ye işte ben o zaman indirim derim . işyerimde varsa birde eve bağlatırım. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?