Gazeteci Oktay Ekşi: Şoke oldum!

Oktay Ekşi, Ergenekon Operasyonu kapsamında, İlhan Selçuk, Doğu Perinçek ve Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Gazeteci Oktay Ekşi: Şoke oldum!
Gazeteci Oktay Ekşi: Şoke oldum!
GİRİŞ 21.03.2008 10:45 GÜNCELLEME 21.03.2008 10:45
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Ergenekon Operasyonu kapsamında Cumhuriyet Yazarı İlhan Selçuk, İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek ve İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Ekşi, “Böyle bir oluşumla ilgili olduklarını düşünmüyorum. Sadece şoke olduğumu söylemek istiyorum” dedi.

Basın Konseyi Başkanı Ekşi yaptığı açıklamada, Ergenekon Operasyonu kapsamında Cumhuriyet Yazarı İlhan Selçuk, İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek ve İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alınmasını değerlendirdi. Devam eden bir soruşturma hakkında yorum yapmanın doğru olmayacağını söyleyen Ekşi, “Böyle bir oluşumla ilgili olduklarını düşünmüyorum. Sadece şoke olduğumu söylemek istiyorum” dedi.

Özellikle İlhan Selçuk'un gözaltına alınma şeklini de eleştiren Ekşi, “Birileri sanki bundan haz duyarmış gibi. Bakarsınız eli kanlı birine gayet iyi davranırlar. Bizim tarihimiz bu tür uygulamalarla dolu. Ayıptır, yapana da ayıptır, yaptırana da ayıptır. Bu tür işlemlerden polisin kazancı yoktur. Devlet yıpranır” dedi.

YORUMLAR 64
  • kerem kereste 16 yıl önce Şikayet Et
    şokeeeee..... yaw adam 83 yaşında bi ayağı çukurda neden bu işlerele uğraşırki şoke oldum hayret ...çok ekşisin be oktay ekşi ....
    Cevapla
  • halil yarbaşı 16 yıl önce Şikayet Et
    veli başara. veli kardeş gözaltına alınırken ani baskınlar olur güle oynaya baskına gidilirse suçluda bütün suç delillerini ortadan kardırır imha eder
    Cevapla
  • veli başar 16 yıl önce Şikayet Et
    gözaltına alınma şekli çoook yanlış. 83 yaşında yeri yurdu belli olan bir insanı gece 04,30 da gözaltına almak çok da doğru olmazsa gerek. suçu varsa yargılanır ama sanki kaçacakmış gibi gece apar topar götürülmesi çok yanlış. tutuklanmasında değil ama tutuklanma biçiminde art niyet seziyorum.
    Cevapla
  • halil yarbaşı 16 yıl önce Şikayet Et
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^. Sayın ekşi osmanlı imaratorlugunuda hiç tahmin edilemiyen akılların ucundan bile geçmiyen insanlar yıktı apoyla sarmaş dolaş pozları çıkan yazılarında müslümanların bir anasına sövmedigini bırakan ayrımcılıgın halkta kin ve nefretin oluşmasının baş mimarları olan bu şahıslar vatanseverse kurtuluş savaşında şehit olan 250 bin,pkkyla mücadelede binlerce askerimizin kemikleri sızlar bu şahısların vatana ihanet ettiklerini görmeyen ya kördür yada art niyetlidir
    Cevapla
  • Cengiz Aydoğdu 16 yıl önce Şikayet Et
    Eleştirmeyelim... Savcılar ve yargı görevini yapıyor.. her iki davada görevini yapan savcı ve yargıyı tarafsız izleyelim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Feci anlar kamerada! Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı