İşte Millilerin yeni formaları Galeri

(A) Milli Futbol Takımı için hazırlanan yeni formalar, milli futbolcular tarafından basına tanıtıldı. İşte Milli Takımın turkuaz renkli ve geçmişin izlerini taşıyan yeni formaları:

İşte Millilerin yeni formaları Galeri
İşte Millilerin yeni formaları Galeri
GİRİŞ 24.03.2008 15:39 GÜNCELLEME 24.03.2008 15:39
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Polat Renaissance Oteli’nde yapılan tanıtımda, milli futbolculardan Arda Turan, Gökhan Gönül, Gökhan Ünal, Volkan Demirel, Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz mankenlik yaptı.


Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz ilk kez basına tanıtılan kırmızı beyaz formaları giyerken, Arda, Gökhan Gönül ve Gökhan Ünal turkuaz forma, Volkan Demirel siyah kaleci forması ile podyuma çıktı.


Futbolcular yeni formaları beğendiklerini, Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olmak istediklerini söylediler. Tanıtımda, Türkiye’nin tarihinde ilk maça 1923’te kırmızı göğüs bantlı beyaz formayla çıktığı, 85 yıl sonra geçmişin izlerini taşıyan formada güncel bir görünüm sağlandığı belirtildi.
Kırmızı-beyaz formaları milli takım futbolcularının iç saha maçlarında giyeceği kaydedildi.


Daha önce tanıtılan, Türk kültürünün simge rengi olan turkuaz renkli formaların ise deplasmanda giyileceği bildirildi. Kaleciler için ise siyah, yeşil ve sarı kaleci formaları hazırlandığı ifade edildi.


Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit’in oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknolojinin ürünü olduğu, teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzemenin bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azalttığı vurgulandı.
Milliler, ilk kez yeni formaları Belerus ile yapılacak özel maçta giyecek.
Bu arada, antrenman koleksiyonu da basına tanıtıldı.
Tanıtımı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve aday kadroda yer alan futbolcular da izledi.


İŞTE A MİLLİ FUTBOL TAKIMININ YENİ FORMALARI

YORUMLAR 31
  • enes toplu 16 yıl önce Şikayet Et
    rezalet. dunya izlicek bizi biz ne zaman ilerledikki geriye gidelim allahım ya amerika olsa uzay çağında oldukları halde geri gitmezler ama biz yahu artık uyanın uyanınnnnnnn
    Cevapla
  • suleymn tuzun 16 yıl önce Şikayet Et
    guzel. gokan zana harıka yakısmıs turkuaz renklıler harıka
    Cevapla
  • Ertan Saygın 16 yıl önce Şikayet Et
    . ayrıca bu turkuaz formalar yunan milli takımının formalarıyla neredeyse aynı. ayıptır ayıp renklerimize sahip çıkalım federasyona mail atalım bu renklerdeki formaları istemediğimizi bireysel olarak bildirelim.
    Cevapla
  • Ertan Saygın 16 yıl önce Şikayet Et
    asla giyilmemeli. üzerinde şehitlerimizin kanını temsil eden kırmızı renk olmayan turkuaz mıdır Türkü\'az mıdır o formalar asla giyilmemeli sponsor firmalar emperyalist güçlerin elinde ve onlar bayrağımızın renklerini değiştirmeye çalışıyorlar yavaş yavaş bize renklerimizi tarihim izi unutturmaya çalışıyorlar bu forma ile maça çıkanada o takımı destekleyenede yazıklar olsun... tarihini unutan milletin yarını olamaz...
    Cevapla
  • Tezcan Koc 16 yıl önce Şikayet Et
    Berbat bence!!!. Bence buna karsi cikmaliydi bu renkler ne alaka bilmiyorum.En iyisi Formalarimizi kendimiz yapmamiz.Ama bunu müsade ederlermi bilmiyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle