Celal Güzel şifreleri çözüyor Video

Türkiye'de 5 dayatmacı, jakoben güçten sözeden Eski Milli Eğitim Bakanı ve gazeteci Hasan Celal Güzel, TRT ekranlarından adeta bir demokrasi dersi verdi.

Celal Güzel şifreleri çözüyor Video
Celal Güzel şifreleri çözüyor Video
GİRİŞ 26.03.2008 01:31 GÜNCELLEME 26.03.2008 01:31
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Parti kapatmalara tümden karşı olduğunu belirten, Eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, katıldığı bir televizyon programında '70 milyonun iradesi 7 kişinin elinde. Bu kapatılma davasını son derce indi, yersiz, demokrasinin tersi olarak düşünüyorum. Hiç bir şekilde hukuki değil. Baştan aşağı siyasi... İddianameye Refah ve Fazilet Partisi için ne iddia edilmişse aynen yazmışlar. Ben sonucu da söyliyeyim: 9'a 2.. Ak Parti kapatılır.' dedi.

İşte Hasan Celal Güzel'in açıklamasından bazı satır başları:


- Siz adamın partisini kapatıyorsunuz. E herhalde kapattırmamak için elinden geleni yapacak. Diyorsunuz ki siz bekleyin Anayasa Mahkemesi'nin karşısına çık savun kendini.. Oh! Ne ala.. Eli kolu bağlı kalsın. Oh.. Ne ala memleket.. Millet dava etsin partiler kapatılsın ortalıkta CHP'ye kalsın.


- 1950'de şeflik diktotaryası bitince, Adalat Parti geldi ve CHP iktidarını kaybetti. Sandıktan hiç bir zaman CHP oligarşisi çıkmayınca bu sefer oyunun kaidesini değiştirdiler. Rahmetli Menderes demişti. 'Biz iktidar olduk ama muktedir olamadık.' Şimdide bunun derdindeler. Biz bunlara, sandıktan çıkanlara bu iktidarı veremeyiz, çünkü bunlar anlamazlar, bu klasik elitist teoridir.


Türkiye'de 5 tane dayatmacı, jakoben güç vardır.


1- CHP organizatörlüğünde olanlar...
2- Sİlahlı Kuvvetlerin darbeci kanadı.. Askere saygmız sonsuz, başımızın üzerinde yeri var. Biz milliyetçi insanlarız. Ancak darbeye yönelen, syasete yönelen silahlı kuvvetler metassas yapmış kanser hücrelerine benzer.
3- Bütün bu işlerin cazgırlığını yapan bir kısım medya..
4- Siyasete müdahale eden bir takım bilinç çevreleri.. Bir dönemin YÖK'ü..
5- Adeta darbe anayasalarına bekçi tayin edilen yargı kuruluşları ve hakimler..


- Bu iddianamede incir çekirdeğini dolduracak bir tek şey yok. Başsavcının şahsına bişi demiyorum ama hadise şu. Karısı başörtülü olan bir başabakan, ve cumhurbaşkanı hazmedilememiştir. Bu tamamen peşin hükümlü, subjettif, siyasi, iedeolojik bi meseledir. Kendimizi boş yere aldatmayalım. gerçekçi olalım. Oynanan oyun budur. Demokrasiden yanaysak buna da mutlaka mani olunmalıdır. Aksi takdirde millet iradesi ile gelenler yine bürokrasiyle kapatılıyor.


- Bir DTP'nin kapatılmasıyla AK Parti'nin kapatılması aynı değildir. Bu çok büyük bir hukuki skandaldır. Buna düşünen aydınların müdahale etmesi lazım. Türkiye aksi takdirde çok şey kaybeder. Yıllarını kaybeder. CHP iktidar olmak istiyorsa önce halkla barışmalıdır.


YORUMLAR 71
  • ilhami KEKEÇ 16 yıl önce Şikayet Et
    SAVUNMA = BOYUN EĞME. AkParti bu davada kendini savunmaya mecbur bırakılıyor. Çünkü halkın gözünde savunma demek, suçunu kabul demek. Başbakan O mahkemede kendini savunmayı reddettiği gün, Halkın gözünde en büyük Kahraman olacaktır. Ve bu ülkede, bundan sonra, bu halkın dediği olacaktır. Mutlu Azınlık Ayağını Denk Alsın . . .
    Cevapla
  • kadir öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Tanrımıza Hamdolsun,Milletimiz Varolsun.. Sayın editör ne diyeceğimi bilmiyorum!Yazdığım yorumun ne sakıncası vardı da yayımlanmadı?Lütfen adalet.
    Cevapla
  • Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    *** DARBE siyonist yahudilerce abd´nin cia ve israil´in mossad tarafindan organize edilip icimizdeki siyonist ruhlu POSTALLILARIMIZCA! ve malesef bizim yani BÜYÜK TÜRK Milletinin EVLATLARINA yaptiriliyor! Darbelenen ise BÜYÜK TÜRK Milleti oluyor! *** - 2. ABIMIZIN ve Sivil Toplum Kuruluslarinin gösterdigi ERKEKCE DURUSU sergileyememesi cok ibret vericidir ki bu onlarin da cürümüs sistemin partisi olup dolayli da olsa DARBE DESTEKCISI olduklarini gösterir! CeHePe´yi anlatmaya gerek yok onlar POSTALLI ZORBA darbecileri adeta ön ayagi olmus CENNET VATANIMIZ TÜRKIYEMIZI ve BÜYÜK TÜRK Milletini hedef almislardir! meeehp ile CeHePe´nin birlesmeleri bizleri hic sasirtmayacaktir. BIZ ONLARI BELLEDIK! ONLAR KARDESTIR ve CÜRÜK SISTEMIN FOSIL FIKIRLILERIDIRLER!
    Cevapla
  • Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    *** DARBE siyonist yahudilerce abd´nin cia ve israil´in mossad tarafindan organize edilip icimizdeki siyonist ruhlu POSTALLILARIMIZCA! ve malesef bizim yani BÜYÜK TÜRK Milletinin EVLATLARINA yaptiriliyor! Darbelenen ise BÜYÜK TÜRK Milleti oluyor! *** - 1. AK Partimizi yani BÜYÜK TÜRK Milletini sindirmek isteyen siyonizmin alcak savunuculari icimizdeki satilmis siyonist ruhlu medyanin(hürriyet, kanalD, kanaltürk, vb.) destegi ile büyük bir saldiri baslattilar. Susmasini bilmeyen kartel medyasi meger gücünü ERGENEKON, YARGENEKON ve POSTALLI DARBECILERIMIZden aliyorlarmis ki bunu acilan dava en güzel sekilde ispatlamistir. Dürüst vekillerimizden olusan AK Partimizin iktidarsizlastirilmasini isteyen yerli isbirlikciler özellikle \"meeeehp\" HASAN CELAL GÜZEL
    Cevapla
  • Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    *** Ordumuzun en üst tabakasindakilerin CeHePe zihniyetinde olduklarini ve cürümüs sistemi güya koruma bahanesiyle defalarca DARBE yapanlarin da o zihniyetin üyeleri olduklarini halâ bilmeyenlerimiz var mi? ***. Bize yillardir bizden görünüp ama düsünmemizi konusmamizi yazip cizmemizi istemeyen darbeciler ile CeHePe simdiye kadar KAFALARIMIZI KUMLARIN ALTINDA tutabilmek icin onca darbeyi yaptilar anacak AK Partimizin iktidari onlarin sonunu hazirladi.AK Partimize zarar vermek isteyenleri bir kaşık suda BOGARIZ ALLAH´IN IZNIYLE! BÜYÜK TÜRK Milleti POSTALLI darbecilerin, YARGENEKONCULARIN ve SATILMIS KARTEL MEDYASI ile isbirlikci politikacilarin HAKINDAN gelir!Bizi ASLA KORKUTAMAZSINIZ! Sinek kadar bile gücünüz yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı