'Yılmaz ve Demirel emir erliği yaptı'

'Başörtüsü görünce, kırmızı görmüş boğa gibi saldıranlar var' diyen Hasan Celal Güzel, Mesut Yılmaz ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel içinde ilginç benzetme yaptı.

'Yılmaz ve Demirel emir erliği yaptı'
'Yılmaz ve Demirel emir erliği yaptı'
GİRİŞ 30.03.2008 22:30 GÜNCELLEME 30.03.2008 22:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Güzel, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen "Demokrasi ve Devlet Yönetimi" konulu konferansta yaptığı konuşmada, AK Parti'ye açılan kapatma davasının ardından Türkiye'de adalet ve yargıya güvenin kaybolmaya başladığını savundu.

Söz konusu davanın iddianamesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e dahi siyasi yasak getirilmek istenmesini, bir hukukçunun yapmaması gereken bir hata olarak gördüğünü ifade eden Güzel, şöyle devam etti:

"İddianame yüzde 95 oranında başörtüsüyle ilgili. Başörtüsü görünce kırmızı görmüş boğa gibi saldıranlar var. Halbuki Türkiye'nin bugünlerde birlik beraberliğe çok ihtiyacı var. Ben, ne zaman konferanslara başlasam, Türkiye'de demokrasi tehlikeye girmiştir. Ben, şimdi yine yollara düştüğüme göre, yine demokrasi tehlikededir.

Türkiye'de darbe çığırtkanlığı var. Ergenekon çetesi de darbenin zeminini hazırlayan oluşumun bir parçasıdır. Mesut Yılmaz ve Süleyman Demirel de darbeci generallerin emir erliğini yapmıştır."


AA

YORUMLAR 12
  • Hakkıdır HAKKA Tapan Milletimin İSTİKLAL 16 yıl önce Şikayet Et
    sağırlar birbirini ağırlar. tabiki saygıdeğer hocam bu böyle olacak adam 30 yıl bu ülkenin başına bela oldu ve nifak tohumları ekip cebini doldurdu şimdi devlet paralarını geri istiyor nası etsemde bu ülkede kaos yaratıp bu paralarımı versemen hesabı içinde birinin bunlara ege bankın reklamalarında olduğu gibi türkiyenin neyi meşhur sözüne evet türkiyeni kol kebabı patlıcanlı kebabı meşhur bunu bir hatırlatsın.sevgilerimle allah bunları ibreti alem etsin inşallah
    Cevapla
  • Mustafa Karaca 16 yıl önce Şikayet Et
    Yooooo!!!!. Sn. hasan Celal Güzel yanılıyor!!! Demirel için dediği doğru da Mesuth için yanlış!!! Mesuth, emir eri değil, emir onbaşısıydı, böyle fahiş(!) bir yanlış yapmayın Sn. Güzel:)))
    Cevapla
  • husnuari 16 yıl önce Şikayet Et
    DEMOKRASİ. Demokrasiden yana taraf olan herkesi takdir ediyorum.En kötü demokrasi en iyi diktatörlükten bin misli iyidir.Bilinçli olalım Demokrasimize sahip çıkalım
    Cevapla
  • ismet demir 16 yıl önce Şikayet Et
    demir41. tebrikler size güzel adam durmak yok yola devam gb 41
    Cevapla
  • Nedim Kurnaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Kibarlık. Hasan Celal Güzel yine yapmış kibarlığını. Kibarca \"Emireri\" demiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü