Böyle olur Ahmedinejad'ın düğünü GALERİ

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın büyük oğlu dünyaevine girdi. Sadeliğiyle dikkat çeken düğünde, Ahmedinejad, konuklara meyve ikram etti, cemaate imamlık yaptı.

Böyle olur Ahmedinejad'ın düğünü GALERİ
Böyle olur Ahmedinejad'ın düğünü GALERİ
GİRİŞ 20.05.2008 05:05 GÜNCELLEME 20.05.2008 05:05
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın büyük oğlu, ülkenin turizm ve tarihi eserlerden sorumlu Cumhurbaşkanı yardımcısı İsfendiyar Rahim Meşai'nin kızıyla evlendi.


Birçok dünya liderinin oğlu ve kızlarının düğününe aksine İran liderinin oğlunun düğünü sadeliği ile dikkat çekti.


DÜĞÜNDEN ÖZEL KARELER İÇİN TIKLAYIN


Yalnızca 4 saat süren törende, davetlilere meyve ve tatlı ikram edilirken akşam ve yatsı namazları Ahmedinejad tarafından kıldırıldı.


GÜNEYPORT.COM

YORUMLAR 155
  • şamil yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE YERSİZİN BİRİ ZIRVALAMIŞ,YORUM DİYE YAYINLAMIŞLAR. Ahlaksızın biri Okumadan alim,yazmadan Katip olmuş sıradan değilde fıkhi konuları bile işliyor,Delikanlı, şu Türkiyede en biçimsiz yerlerde bile bir ahlaksız teklifle karşılaşmadım,aramadımda,zaten müslümana yakışmayan bir arayış da olamaz,peki nasıl sen İrana varmadan yollarını kesiyorlar,marifet ve mıknatıs sende olmasın,peki Türkiyedede böyle işlerde uzmanlığın varmı.Anlayacağın sen gereksiz bir meseleyi cahilce karıştıracağına,şeref ve haysiyetli müslüman olki kötülük teklifi bırak sana yanaşamasın bile
    Cevapla
  • ali degirmen 15 yıl önce Şikayet Et
    . İmam HUMEYNİ yi siz sevmeyin durun ama onun yaptıgının onda birini sizin en buyuk dini lideriniz yapsın ondan sonra adını agzınıza alın.OK?Ayrıca MUTA nikahı ile ilgili Hz ALİ den onlarca hadis var.Hz MUHAMMET(s.a.s.)den olup olmadıgını bilmiyorum ama o dönem yapıldıgını biliyorum.bu çok uzun yazı olur bitmez örnekleri.2cisi MUTA nikahının şartı kız olmaması lazım yani olmayacak bişeyi nasıl İMAM HUMEYNİ nin agzından örnekliyorsun onu anlamadım.
    Cevapla
  • Fatih YİĞİT 15 yıl önce Şikayet Et
    murat celebi. Güzel cevap vermişsin kardeşim ağzına sağlık :)) Hangisi işimize geliyorsa onu yapacağız
    Cevapla
  • hamza salman 15 yıl önce Şikayet Et
    MUTA NIKAHI SAH ZAMANINDAN KALMIS DIYEN ARKADASA hani okuyun diyorsunuzya cok biliyorsunuz ya:). yani mesela ben sokakta yürüyorum yanimdada iki arkadas var cebimdede para güzel bir bayan görüyorum tanisiyoruz senden hoslandim diyorum muta nikahi teklif ediyorum pazarlik yapiyoruz (mehir hakkinda):)oda baa sukadar olursa kurtarir diyor bende isime gelirse oki diyorum (tabi kizin cazibesine bagli:) arkadaslarda sahit oluyorlar aramizda bi nikah akti yapiyoruuz sonra bi hotele ugruyoruz yada eve müsaidse:)2saat sonra karsilikli anlasarak bosaniyoruz:)ne kizin ailesinin haberi var ne benim para konusuyor:
    Cevapla
  • yavuz selim ertürk 15 yıl önce Şikayet Et
    gel de bu cumhurbaşkanına sempati duyma. yaw kişisel bi sempatidir. rejimi bağlamaz ama ben bu cumhur başkanını çok seviyorum.... bana gerçekten samimi bir şekilde hz. ömer (Ra) anımsatıyor. zeytin yemesi yere bağdaş kurması.. seni seviyorum sayın Ahmedinejad.... keşke senin gibi dünya da gçözü olmayan yöneticilerimiz olsa....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar! Aylin Karakuş Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!