Kastelli neden intihar etti?

Kanal 24'te yayınlanan Keşke Olmasaydı programında Kastelli'yi kısa süre önce konuk eden Yaşar Taşkın Koç, intihar nedeninin borçları olmayacağını savundu.

Kastelli neden intihar etti?
Kastelli neden intihar etti?
GİRİŞ 02.06.2008 14:54 GÜNCELLEME 11.09.2017 15:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Banker Kastelli, bundan kısa süre önce son açıklamalarını 24'te yayınlanan Keşke Olmasaydı programında yapmıştı. Yaşar Taşkın Koç'un hazırlayıp sunduğu ve 1980lerdeki 'banker faciası'nın ele alındığı programda Kastelli çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

 

Yaşar Taşkın Koç, 24'ün 14.00 haber bülteninde Kastelli'nin intiharıyla ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu. Koç, Kastelli gibi, lüks içinde yaşayan, geniş imkan ve bağlantıları olan bir kişinin 370 milyar liralık bir borç yüzünden intihar etmiş olamayacağını söyledi ve intiharın arkasında başka nedenler aranması gerektiğini söyledi. Koç, Kastelli'nin duygusal iniş çıkışlar içinde olduğuna dikkat çekti ve merhumun ölen oğluyla ilgili bir bunalım yaşadığını gözlediğini söyledi.
 

 

 

 

(Star)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER HABERLER

 

Kastelli arkasında 3 mektup bıraktı
'Banker Kastelli' olarak tanınan Cevher Özden bürosunda intihar etti. Kastelli, arkasında 3 mektup bıraktı.

 

Kastelli Savcıya hangi notu bıraktı
Kadıköy'deki bürosunda silahla intihar ederek hayatına son veren ve kamuoyunda 'Banker Kastelli' adıyla bilinen Abidin Cevher Özden, ölümünden önce savcıya şu notu bıraktı:

 

Banker Kastelli ofisinde intihar etti!
Banker Kastelli olarak tanınan ünlü müflis bankeri Cevher Özden ofisinde ağzına dayadığı silahla intihar etti. Olay yerinde ölen Özden daha önce de oğlunun mezarında kurşun sıkmıştı...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 2
  • Barış ÇALIŞKAN 15 yıl önce Şikayet Et
    ah almayacan. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.. çok iyi hatırlarım kastelli zedelerin gözyaşlarını... geçici dünyanın hırs düşkünleri ...
    Cevapla
  • senol kayıkçı 15 yıl önce Şikayet Et
    /////. topragın bol olsun emmi gittigin yerde rahat edemiyecen gibi dünya malı dünyada kalır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar