Mozilla Firefox 3 coştu bir kere!

Hem ülkemizde hem de tüm dünyada büyük ilgi gören yazılım, rekorları altüst ediyor. Şu ana kadar kaç kez indirildi dersiniz? İşte şaşkına çeviren o rakamlar.

Mozilla Firefox 3 coştu bir kere!
Mozilla Firefox 3 coştu bir kere!
GİRİŞ 18.06.2008 18:32 GÜNCELLEME 18.06.2008 18:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Açık kaynak kodlu tarayıcı Firefox’un yeni sürümünün sunuculara yüklenmesiyle beraber müthiş yarış başladı. Tarayıcıyı hazırlayan Mozilla Vakfı, 5 milyon kez indirilmeyi hedeflemişlerdi.


Haberi yayına aldığımız zamanda 7 milyona yaklaşan indirme sayısı içerisinde Türkiye’nin payı 50 binden fazla.


Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net üzerinden ise 10 binden fazla Firefox 3 indirilmiş durumda.


Tarayıcı, dakikada ortalama 6.000 kez download ediliyor.


Image
Saat 16:40 itibarı ile rakamlar

:: Rakamları dakika dakika güncel izlemek için buraya tıklayın.

:: Kullanıcılardan gelen yüzlerce mesaj ve Firefox 3 fanatizmi
YORUMLAR 20
  • Kemal Gürer Koloğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Firefox ve Clear Type Sorunu. Burada derin tartışmalara girmek yerine biraz araştırılırsa kolaylıkla ulaşılabilecek bir bilgiyi sizlerle paylaşmak için siteye üye oldum. Firefox ve diğer Windows uygulamalarında Clear Type modunu açmak ve tüm yazıları Internet Explorer 7'deki gibi net bir biçimde görmek için yapmanız gereken: 1)Masaüstü'nde sağ tıklayın. 2)Özelliklere tıklayıp Görünüm sekmesine gelin 3)Efektler butonuna tıklayın. 4)Açılan pencerede "Ekran yazı tipi..." kutucuğunu işaretleyin. 5)Clear Type'ı seçin. 6) Tamam deyin.
    Cevapla
  • Ahmet Çığşar 15 yıl önce Şikayet Et
    Hamdi Bey :). Eminim wen geliştiriyorsunuzdur :) Ya da webde kendinizi geliştiriyorsunuzdur. :) Bu da güzel yeni terimler girmeye başlamış dağarcıklarınıza önceden webmasterım abey derlerdi şimdi geliştirici olmuşlar vaybe sorsak kpsssye hazırlanıyorlardır.
    Cevapla
  • Ahmet Çığşar 15 yıl önce Şikayet Et
    erdem arslan kardeşim. senin hız anlayısın bu mu? Çok güldürdün beni :) Ayrıca IE sekmede dahil bütün fikirleri firefoxtan çalmıştır. Ayrıca ie bana firefoxtaki gibi bir adblock eklentisi ya da gmail manager gibi bir konfor vermiyor siz nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum.
    Cevapla
  • Venkatraman Ramaknisnan 15 yıl önce Şikayet Et
    İllaki Firefox. Beni Firefox kullanmaya en çok iten özellik, adblock eklentisi. Böylece İE de reklam bannerları içinde okumaya veya gezinmeye çalıştığım siteleri bu eklenti sayesinde tamamen reklamsız ve böylece de daha hızlı olarak gezebiliyorum. İE böyle bir eklenti çıkarırsa o zaman ben de kullanmayı düşünebilirim. Ama o zamana kadar forever firefox !...
    Cevapla
  • erdem arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    firefox ve ie. ie firefox opera safari. 4 ünü de kullanıyorum. belki alışkanlık ancak yine de favorim ie. firefox hızlı diyenler. neye göre hızlı? amd dual core 5200+ işlemcim 2 gb ramim var. ie ye tıklıyorum. 1 saniye sonra ie açılıyor. firefox a tıklıyorum 5 saniye sonra açılıyor. hangisi daha hızlı? firefoxun bir sürü teması eklentisi olduğunu söyleyenler. doğrudur. belki sonradan geliştirme olabilir ama artık ie için de eklentiler mevcuttur. bilmeyenlere duyrulur. windows da ie kullanılır. başkasına gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İtalya'da İkinci Dünya Savaşı alarmı! 36 bin kişi tahliye edildi
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!