'2006'nın En Başarılı Lideri' Erdoğan

İmedya İnteraktif Medya Yayıncılık A.Ş tarafından İmedya grubuna bağlı haber sitesi ve internet web televizyonu tarafından düzenlenen anket sonucunda başarılı bulunan kişilere ve kuruluşlara ödülleri törenle verildi

'2006'nın En Başarılı Lideri' Erdoğan
'2006'nın En Başarılı Lideri' Erdoğan
GİRİŞ 14.06.2007 19:04 GÜNCELLEME 14.06.2007 19:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Hilton Oteli'nde yapılan ve bu yıl yedincisi düzenlenen "İMEDYA Ekonominin Yıldızları" ödül törenine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Mili Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Temel, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan ve iş adamları ile davetliler katıldı. Sunuculuğunu gazeteci, oyuncu Elif Dağdeviren'in yaptığı ödül töreninde 2006 yılının en başarılı lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçilirken, Erdoğan'a plaketini, İmedya İnteraktif Yayıncılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Münci İnci verdi.


Geçen yılın "en başarılı bakanları" ödülüne de Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker layık görüldü. Bakan Gül ile Milli Eğitim Bakanı Çelik'in katılmadığı törende, Çelik'in adına plaketi Müsteşar Mehmet Temel aldı.


Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker de törende yaptığı konuşmada, tarımın insanoğlunun yeryüzündeki ilk sanatı ve mesleği olduğunu, insanoğlu var oldukça tarımın önemini koruyacağını söyledi. Beslenme, beslenmedeki kalite ve lezzetin her geçen gün önem kazandığına işaret eden Eker, hükümet olarak Organik Tarım Kanununu çıkardıklarını ve organik tarım ürünlerine diğer ürünlerden yüzde 30 daha fazla destek verdiklerini anlattı. Verilen bu desteğin bundan sonra da süreceğini belirten Eker, Türkiye'nin gerek tohumculuk gerekse tarım ürünleri açısından sadece kendine yeten değil, tüm dünyaya yetecek üretim yapma gayretinde bulunduğunu söyledi.


EN BAŞARILI KURUMLAR


Geçen yılın en başarılı yerel yönetimine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel seçilirken, belediye başkanları adına plaketleri yardımcıları aldı. 2006 yılının "en başarılı kurum" ödülünü de Akbank, Pegasus ve Vodafone aldı. Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı plaketini aldıktan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a dönerek, kendisinin Pegasus'la uçup uçmadığını sorması üzerine, Erdoğan,"inşallah en yakın zamanda" yanıtını verdi. Bu arada özel ödüller kategorisinde bu yıl vefat eden eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem ödüle layık görülürken, Cem'in plaketini ailesi adına Prof. Dr. Orhan Güvenen aldı. Güvenen, İsmail Cem'in önemli bir devlet adamı, yazar, sanatçı olduğunu belirterek, kendisinin yaptıkları ve dürüstlüğü ile tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.


DİĞER ÖDÜLLER


 Anket sonucunda diğer dallarda ödüle layık görülenler şöyle: En başarılı TV programı: Basın Kulubü-Melih Meriç/Habertürk, Neden-Can Dündar/NTV, Tarafsız Bölge-Ahmet Hakan Coşkun/CNNTurk En başarılı gazete: Hürriyet, Sabah, Zaman En başarılı ekonomi yayını: Dünya, Ekonomist, Tekborsa En başarılı reklam: Akbank-Yenilikçi Güç/Dinamo, Avea-Oh Be/Young&Rubicam, Opet-Çin'de Bebek/Medina Turgul Özel ödüller: Ahmet Ertürk, İsmail Cem, Uğur Dündar


AA

YORUMLAR 14
  • harputlu 16 yıl önce Şikayet Et
    . editör anladık sende akp lisin..erdoğana toz kondurmuyosun.biraz tarafsızz olunnn...
    Cevapla
  • hatice korkmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    . evet o bir lider ama memleketi rizede daha cok değer vermesi lazım orada insanlar şuan sıkındıdalar cay alımı zor.bence rizeyı hatırlamazamanı geldi yoksa bu gidişle secımde orayı kaybedek ve bu cok uzucu bı durum.kahrımdan olurum daha iyi.
    Cevapla
  • A.Cihat ÜNAL 16 yıl önce Şikayet Et
    cevap. sayın ağar bırak yılın adamı olmayı seçimlerde dahi barajı aşamaz Ayrıca biz akp hükümetinden de son derece memnunuz ama Chp den bıktığımız sözü bir gerçektir.
    Cevapla
  • A.Cihat ÜNAL 16 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanımız. sayın başbakanımızdan allah razı olsun o sadece 2006\'nın değil gönlümüzünde 1 numaralı insanı inşallah seçimlerdedebu sevgiyi sonuna kadar göstereceğiz
    Cevapla
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC Razı Olsun Amin.. Tüm dayatmalar,ölüm tehtitleri,terör,kısıtlamalara rağmen böylesine bir başarı.ALLAH CC Razı Olsun Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası