Emniyet: Çeçen saldırısında bilgiler örtüşmüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol, Çeçenistan uyruklu 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili çıkan haberler ile yapılan çalışmalardan elde edilen bilgilerin örtüşmediğini açıkladı.

Emniyet: Çeçen saldırısında bilgiler örtüşmüyor
Emniyet: Çeçen saldırısında bilgiler örtüşmüyor
GİRİŞ 01.10.2011 17:07 GÜNCELLEME 01.10.2011 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol, Çeçenistan uyruklu 3 kişinin Zeytinburnu'nda uğradıkları silahlı saldırıda öldürülmelerinden sonra basında çıkan haberler ile emniyetin yaptığı çalışmalarda elde edilen bilgilerin çoğunun örtüşmediğini bildirdi.

Ülgütol, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Eylül 2011 tarihinde Çeçenistan uyruklu Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol ve Zavrbek Amriev'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiğini kaydetti.

Ülgütol, bugün bir gazetede Rus ajanı oldukları iddiasıyla fotoğrafları yer alan ve saldırının failleri oldukları öne sürülen kişilere ilişkin de ''Olay tarihinden bugüne kadar basında çıkan haberler ile emniyetin yaptığı çalışmalarda elde edilen bilgilerin çoğunluğu birbiriyle örtüşmüyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız çok yönlü olarak devam etmektedir'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • cengiz göküzüm 12 yıl önce Şikayet Et
    isbirlikci polisler. peki bu zanlilar kime güvenipte bu katliami yaptilar demekki birileri bunlara güvence verdi müslüman düsmani polisler var gercek rus ajanlari polislik yapiyor insan öldürülenin evini didik didik ararmi soruyorum katil ölenmiydi yoksa kacanmi beceriksizler bile bile göz yumdular gündüz ortasinda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!