Yeniçeri: Tutanakların gizli kısmı daha vahim

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile BDP heyetinin görüşme tutanakları olduğu öne sürülen belgelerin sızdırılmayan kısımlarında daha vahim iddia ve söylemler olduğunu iddia etti.

Yeniçeri: Tutanakların gizli kısmı daha vahim
Yeniçeri: Tutanakların gizli kısmı daha vahim
GİRİŞ 11.03.2013 12:44 GÜNCELLEME 11.03.2013 12:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, ''tutanakların sızdırılması''yla ilgili tartışmaların devam ettiğini söyledi.

Sorunun, tutanakları kimin sızdırdığı değil, neyin sızdığı olduğunu ifade eden Yeniçeri, ''İktidar ve baskın medya, tutanakların içeriğini gözden saklayarak, toplumsal dikkati sızıntı üzerine yoğunlaştırmaya çalışıyor'' dedi.

İmralı'daki görüşmeyi millete dayatanların sızıntıdan şikayet etme hakları olmadığını savunan Yeniçeri, milletin ne görüşüldüğünü bilmeye hakkı olduğunu belirtti.

Yeniçeri, tutanakların sızan kısmının görüşmenin tamamı olmadığını öne sürerek, şöyle konuştu:

''Sızan tutanaklar malum merkezler tarafından rafine edilmiş, masumlaştırılmış ve makulleştirilmiştir. Birilerinin tutanaklardan sızmasını uygun gördüğü kısımlar sızdırılmıştır. Tutanakların sızdırılmayan kısımlarında daha vahim iddia ve söylemler olduğu biliniyor. Öcalan'ın, tutanakların yayınlanmayan kısımlarında, 'Kürtler 20-30 yıl sonra nüfus olarak Türkler'i geçecektir. O zaman her şey tamamlanmış olacaktır' anlamına gelen sözleri, yapılmak istenenin ne olduğunu açıkça ifşa etmektedir. Başbakan Erdoğan'ın, yayınlanmayan tutanakları kamuoyuyla paylaşması zorunluluk halini almıştır.''

Yeniçeri, bir gazetecinin sorusu üzerine, ''tutanakların ellerinde olmadığını, ancak stratejik kaynaklardan bu bilgiyi aldıklarını'' söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • KordanAdam 11 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa yılmaz. Daha adamın hangi partiden olduğunun farkında değilsin. Ayrıca ortada temiz, berrak bir su mu var da bulandırıldığını iddia ediyorsun. Muhalefete laf atıcam diye Apo nun avukatlığını yapmış oluyorsun.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz ortalığı bulandırmak!. Biliyorsan,elinde belge varsa konuş!tyoksa sus!zaten memleket için yaralı parmağa işemezsiniz..birde ortalığı velveleye vermeyin.Buradanda anlaşılıyorki derdiniz bu ülkeye barış,huzur gelmesin..gelirse artık seçim meçim kazanamayacaksınız..çünkü halk gerçeği ayan beyan görecek,anlayacak..sizin gibi partilerin ne olduğunu görmüş olacak..Bak TUNCELiden mesaj var başkanınıza,,ortalığı bulandırma,barışa katkın olsun diye..oradan bile oy alamayacaksınız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı