MHP'liden Anıtkabir'le ilgili şok iddia!

Anıtkabir'in arazisinin fazla olduğunu uzun süredir dillendiren AK Parti, Rasattepe'de yeni bir proje geliştirerek bu alanı küçültmeyi mi hedefliyor? Bu sorunun yanıtı merakla beklenirken MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuyu TBMM gündemine getirdi.

MHP'liden Anıtkabir'le ilgili şok iddia!
MHP'liden Anıtkabir'le ilgili şok iddia!
GİRİŞ 24.10.2013 11:03 GÜNCELLEME 24.10.2013 11:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Başbakan Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanıtlaması istemiyle ayrı ayrı soru önergesi verdi.

Soru önergesinde; "AK Parti iktidarının yeni hedefinin Anıtkabir olduğu iddia edilmekte, bu arazinin fazla ve büyük olduğunun düşünüldüğü dile getirilmektedir" diyen Türkkan, Anıtkabir arazisinde çok fazla ve gereksiz ağaç olduğunun söylendiğinin de iddialar arasında yer aldığını belirtti. Türkkan, iktidar partisinin Anıtkabir arazisinde yeni bir projenin yaşama geçirilmesini planladığını belirtti.

Soru önergesiyle AK Parti'nin Anıtkabir ile ilgili planını bir an önce açıklamasını isteyen Türkkan, Başbakan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı'ndan Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir'in arazisinin fazla ve büyük olduğunun düşünüldüğü iddiasına yanıt vermelerini istedi.

YORUMLAR 4
  • Ömer Engin 10 yıl önce Şikayet Et
    Ananız ve çapulcu babalarınızın gezide başaramadığını siz anıtkabirde deneyin . bakalım "Yavru Muhalefet" olarak engellemeyi başarabilecek misiniz mazlumların yeryüzündeki tek savunucusu, İslam'ın bayraktarı olan ve yıldızı parlayan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yükselişini ey gafiller.
    Cevapla
  • adamadam 10 yıl önce Şikayet Et
    adam. Bu MHP li arkadaşların tek yaptığı küfür etmek, hakaret etmek ve iftira atarak milliyetçi olduklarını sanıyorlar. Dün de Oktay Vural biz başbakana cami yıktırmayız diyor. Ya sen lafı deresinden anlıyon be adam. İnsan bu kadar yetersiz, sığ ve itici olur. Siz sadece bakın başbakan ne dedi hemen o konuşmaların önüne arkasına vatan millet birazda pkk falan sonra hakaret tamam. Al sana siyaset ve muhalefet anlayışı, tabi birde önünüzdeki yazıyı okuyabilseniz.
    Cevapla
  • yusuf dağ 10 yıl önce Şikayet Et
    biri bişey mi dedi?. birileri ebedi istirahatgah mı dedi yanlış mı okudum
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyükse küçültülür, o kadar !. İşte tam CHP kafalı bir MHPli, Peki Atatürk orada istirahatmı yoksa azapmı çekiyor ey MHP li vekil ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın