Bağış: Hadi gücün yetiyorsa sokma!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Yıllar önce başörtülü bir milletvekilini yaka paça dışarı atma ayıbını yaşayan TBMM'yi, bu ayıptan AK Parti kurtaracak. Hadi gücün yetiyorsa sokma" dedi.

Bağış: Hadi gücün yetiyorsa sokma!
Bağış: Hadi gücün yetiyorsa sokma!
GİRİŞ 28.10.2013 22:50 GÜNCELLEME 29.10.2013 02:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'ndaki İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Bağış, konuşmasında, İstanbul ve Türkiye'de özellikle son 11 yıldır önemli hizmetler yapıldığını ancak bunların bazıları tarafından kıskanıldığını belirtti.

"HADİ GÜCÜN YETİYORSA SOKMA"

Bazı milletvekillerinin TBMM'ye başörtüsü ile gireceğini açıkladığını anlatan Bağış, şunları kaydetti:

"Yıllar önce başörtülü bir milletvekilini yaka paça dışarı atma ayıbını yaşayan TBMM'yi, bu ayıptan AK Parti kurtaracak. Ben, demokrasi tarihimize geçecek bu 3 bayan milletvekilimizi tebrik ediyorum. CHP zihniyeti iflah olmaz. Bugün bir CHP Genel Başkan Yardımcısı çıkmış diyor ki; 'Bu meclise başörtülü kimseyi sokmayız' hadi gücün yetiyorsa sokma. Biz bu ülkede her vatandaşımızın dilediği gibi yaşamasının güvencesi olmaya devam edeceğiz. İsteyen başörtü takacak, isteyen mini etek giyecek. Herkes istediği gibi yaşacak ama başkasına da karışmayacak."

Egemen Bağış, konuşmasının ardından toplantıdan ayrıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • CEMİL SARIOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    halkın partisi !!!!. sözde halın partisi cehape halkın isteklerine, dini inançlarına tahammülsüz bir davranışla tam da halkın partisine yakışır bir tutum sergiliyor tebrikler....
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    kızgın. başortusu serbestliğine chp lilerın kızmaları normaldır ,onlar turk kadınının başortusune el uzattı diye sütçü imam tarafından vurulan fransız askerının intikamını başortusunu yasaklayarak almıştı ,şimdi aldıkları bu intikamdan vazgeçiliyor ,bunların ecdatlarının turk olduğunu sanmayın fransız ve bizans tan kalma bunlar ,aldıkları bir intikam daha var ,tarihi okuyan bilir fransada dans oyunu çıkınca ecdadımız bir fermanla fransada bu ahlaksızlığı yasaklatmıştı ,yine hatırlarsınız 600 yıl islamiyetle yonetılen imparatorluğun kızını bikini giydirerek yahudilerın karşısına çıkarmakla ikinci fransız intikamını almıştı
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın lale lale özgürlüklerden yana olun ki . Biz ab için değil onlar bizim için yalvarsın herşeyin başarısı özgürlükte olduğundan!
    Cevapla
  • BEK-TEK 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞÖRTÜSÜ SİYASİ BİR HARAKETTİR DEYEN DAYATMACI ZİHNİYET.... SİZİN ANADOLU KADININI HİÇ TANIMADIĞINIZ ANADOLU İNSANI İLE HİÇ ALAKADAR OLMADIĞINIZ NE KADAR AÇIK VE NET ORTADA...!. Bu ülkenin hangi fedakarlıklarla yoktan var edildigini bilmeyen aklı fikri avrupa özentisinde olan kişilerin ANADOLU KADININI HİÇ TANIMADIĞI APACIK ORTADADIR. Anadolu kadınının önce DİLİ sonra KIYAFETİNİ degiştirmeye zorladınız.. Yetmedi Dinine kısıtlamalar koydunuz, Yetmedi başörtüsüne laf attınız,. EVRUPA ÖZENTİNİZ AVRUPADAN ALIP MÜSLÜMAN HALKIN ÜZERİNE DİKTATÖRLÜKLE KABULLENDİRDİGİNİZ ANAYASANIZ VE EKLEDİGİNİZ KENDİ KANUNLARLA ANALARIMIZI BACILARIMIZI YIPRATMAYA İNANÇLARINDAN UZAKLAŞTIRMAYA YAŞAM TARZLARINDAN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTINIZ AMA OLMADI...siz anadolu kadını ne demek hiç bilmediniz bilmekte istemediniz.. Bugün varsanız saçını başını orasını burasını açıp teşhir yapmaya çalıştığınız onur ve gururunu kırıp ayaklar altına aldığınız BAŞÖRTÜLÜ ANADOLU KADINLARI SAYESİNE VARSINIZ...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bakanımıza yakışmıyan bir söz güçü yetiyorsa millet iradesi başörtünün meclise girmesi hususunda çok geç kalındığına dair beklenti oldugu bir gercekdir.. cahille çahilce konuşmak öfkeli ile öfke ile konuşmak bakanımza yakışmadıgı bir gercekdir.. bakanımızın hoşgöru ve serinkanlı olması gerekli cvp milletindir demesi beklerim ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı