CHP'ye çok sert cevap: Bedelini ödersiniz

AK Partili Kapusuz, CHP'nin başörtülü vekilleri engellemek için ellerinden geleni yapacaklarını açıklaması üzerine çok sert bir dille cevap verdi.

CHP'ye çok sert cevap: Bedelini ödersiniz
CHP'ye çok sert cevap: Bedelini ödersiniz
GİRİŞ 28.10.2013 17:17 GÜNCELLEME 28.10.2013 17:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP'nin türban konusunda ne yapacağını merak ettiklerini belirterek, "Yoksa CHP, yine Ecevit'in izinden giderek 'atın şu kadını dışarı' mı diyecek? Artık Türkiye eski Türkiye değil. 'Atın şu kadını dışarı' diyenler millet nezdinde, sandıkta bedelini ödedi, siz de ödersiniz" dedi.

Kapusuz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Logoğlu'nun "Türban siyasi simgedir. TBMM'nin geleneklerine sahip çıkacağız" dediğini savunarak, "Hani yeni CHP Başörtüsüne karşı değildi? Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu; 'Eşitsizlik olan başörtü sorununu çözeceğiz' demişti. 'Bu ne perhiz ne lahana turşusu.' Yine gerçek yüzlerini gösterdiler. Yani anlayacağınız CHP'de değişen bir şey yok. CHP'nin kafa yine yasakçı yine dayatmacı" dedi.

Loğoğlu'nun ayrıca "İçtüzük" vurgusu yaptığına değinen Kapusuz, şunları kaydetti:

"İçtüzükte engel olmadığını kendisi de biliyor ki daha sonradan TBMM geleneği bahanesine sığınıyor. Merak ediyoruz ne yapacaklar? Yoksa CHP, yine Ecevit'in izinden giderek 'atın şu kadını dışarı' mı diyecek? Artık Türkiye eski Türkiye değil. 'Atın şu kadını dışarı' diyenler millet nezdinde, sandıkta bedelini ödedi siz de ödersiniz. Ayrıca milletin değerlerine ve geleneklerine düşman bir 'devlet geleneği' olmaz. Eğer böyle bir gelenek varsa o gelenek sürdürülemez yıkılır. Yasakçı kafa değişmeli. Millete başörtüsü serbestken vekiline niye yasak olsun?Özgürlükten herkes faydalanacak,milletin kendisi de vekili de."

YORUMLAR 7
  • Hasan Paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bırakın bu işleri. Tamam türban mürban ...girecek meclise kimsede bir şey diyemeyecek..Bunlar gündem oluşturmak için , rant sağlamak için yapılan artislikler...Siz asıl işçinin çalışanın hakkını niye yalayıp yuttunuz, şu onbeş yıllık kıdem tazminatı yasasından filan bahsedin..Ortalıkta muhalefet yok diye, Meydan size kaldı diye bu kadar binilmezki insanların tepesine eyyy AKP..
    Cevapla
  • bahaddin 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarınıza kurban olayım. keşke şu medya 28 şubat zamanında da müslümalar ın yanında olsaydı.Chp gezi parkında Özgürlük!!!!!! naraları atanların yanında ydı.Başörtülüler de şimdi Özgürlük diyor .Nerdesin CEHAPE?
    Cevapla
  • mehmet ertekin 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRBAN MESELESİNE RANT DİYEN GEZİ ZEKALILAR.... olaya chp gözünden bakarsak; akp nin türbanı ranta dönüştürdüğünü söylemekte,o zaman türbana laf etmezsin mesele kalmaz dolayısıyla rantta kalmaz...kendi tezleri içerisinde tezatlar ama islam düşmanlığı o kadar gözlerini karartmışki yarım akıllarıda yetmez olmuş fikir üretmeye....
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    yağmasan da gürle demişler. diyelim ki dsp dönemindeki gibi dışarı dışarı diye bağırdılar ve hatta saldırdılar. ne yapacaksınız sayın yetkili? kim bedel ödetecek? gezi olaylarında gıkı çıkmayanlar mı?
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    DEMEK Kİ TÜRBANIN RANTI HALA BİTMEMİŞ!. Mübarek ne kadar tatlı bir rant sağlıyor bu siyasilere.Bu gidişle türban rantı bu ülkede bitmeyecek gibi gözüküyor.Biri taktıracağım diyor,diğeri taktıramayacağız diyor. İ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!