CHP'den şoke eden başörtüsü çıkışı

AK Partili kadın milletvekillerinin Meclis'e başörtüsü ile geleceklerini açıklamasından sonra bir açıklamada CHP'den geldi. Faruk Loğoğlu açıklamasında "Bütün yetkilerimizi kullanacağız" mesajı verdi.

CHP'den şoke eden başörtüsü çıkışı
CHP'den şoke eden başörtüsü çıkışı
GİRİŞ 28.10.2013 13:33 GÜNCELLEME 28.10.2013 15:03
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, hacdan dönen AK Partili kadın milletvekillerinin Meclis'e türbanla gelecek olmalarına ilişkin, "Yasalar kadar güçlü olan, Tüzükten de daha güçlü olan Tüzük hükümlerinden de daha güçlü olan TBMM'nin siyasi kültürünün, siyasi geleneklerinin korunmasının biz önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz özellikle TBMM'nin Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bir arka bahçesi olmadığını, olamayacağını ve buna asla müsaade etmeyeceğimizi burada halkımızın huzurunda altını kalın çizgilerle çizerek vurgulamak istiyorum. Buna izin vermeyeceğiz. Biz, TBMM'ye sahip çıkacağız. TBMM'nin geleneklerine, duruşuna sahip çıkacağız. Bunun gereğini CHP yine İçtüzüğün verdiği bütün imkanları kullanarak bu gereği yerine getirecektir" dedi. 

YORUMLAR 85
  • Murat Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne dedğini bilmiyor. Önceki cümlesinde iç tüzük takmam yasa dinlemem diyor. Sonraki cümlede iç tüzüğün verdiği yetkileri kullanacağız diyor.
    Cevapla
  • idris gül 10 yıl önce Şikayet Et
    islam düşmanları ve başörtü düşmanı.................. sayın cumhurbaşkanımız ve sayın başbakanımızdan rica ederim Allah aşkına bu başörtüsüne karşı çıkan chp milletvekillerinin hakklarında soruşturma açın yada türkiyeden ihraç edin çünkü bunlar kıyametin alametleridirler sayın başbakanım lütfen bunların istifalarını verin........................................gitsinler
    Cevapla
  • Hasan 10 yıl önce Şikayet Et
    ben en cok üzuldugum nokta türbanli kadinlarin bu partiye oy vermeleri.. Türbanli chp ye oy veren arkadaslar, bu kadar kör olamazsiniz, türbani basiniza takin, gözunuzun önune degil !!!
    Cevapla
  • mehmet ertekin 10 yıl önce Şikayet Et
    İSLAMLA,MÜSLÜMANLA SORUNLU CHP...!!!. alkolizmi,terörizmi,vandallığı,çapulculuğu,küfrü,ahlaksızlığı özgürlük adına destekleyen chp İslama ve müslümana her şartta karşıdır...chp nin ilkesi budur...bu yüzden hiç bir zaman iktidar olamamıştır...%95 i müslüman olan bir ülkede %20 oy almasıda enteresandır...seçim öncesi rozet takacak çarşaflı buluyor gerçi...ülkede yüzde kaç saf olduğuyla alakalı bir durum aldığı oy sanırım...
    Cevapla
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaksınız, meclis girişin barikat mı kuracaksınız?. o türban ya da başörtüsü her ne ise onun üretiminde ağaçlar kesildi diye yaygara çıkararak, yoldaşlarınız gibi doğa sevdalısıcılık oyunu mu oynayacaksınız? tencere tava çalarak oturumları mı engelleyeceksiniz? meclis koridorlarına kapalı vekillerle ilgili küfürler mi yazacaksınız? bunlarla yetinmeyip meclisin üst penceresinden bir vekilinizi aşağı atın da, onu da akp'liler itti deyin, o zaman meclise sokmamayı başarabilirsiniz belki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret
Kassam Tugayları keskin nişancıları Cibaliye mülteci kampındaki İsrail askerini öldürdü