CHP'li Tekin'i iddia ile köşeye sıkıştırdılar

Ülke TV'de canlı yanına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Aday Adayı Gürsel Tekin fena köşeye sıkıştı. "Gel iddiaya girelim" denilen Tekin, en sonunda "Bırak şimdi bunu, gel İstanbul meselesini konuşalım" dedi.

GİRİŞ 08.11.2013 00:57 GÜNCELLEME 08.11.2013 03:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de yayımlanan gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu En Sıradışı programında ilginç diyaloglar yaşandı.

Gazeteci Turgay Güler'in sunumu, Hasan Öztürk ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı programında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Aday Adayı Gürsel Tekin zor anlar yaşadı. Tekin, bir türlü Turgay Güler'in iddiasına karşılık veremedi ve "Bırak şimdi iddiayı, gel İstanbul'u konuşalım" dedi. 

Daha öncelerden girdiği 'takım elbise iddiaları' ile tanınan CHP'li Gürsel Tekin'e yeni bir iddia teklifi geldi ama Tekin bu kez iddiaya girmedi. 

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olursam İstanbul'un başta trafik sorunu olmak üzere her türlü sorununu çözerim" diyen Tekin'e ilk olarak Ahmet Kekeç, "Çözemezseniz takım elbisine iddiaya girelim mi?" diye sordu.

Havada kalan soruyu Turgay Güler tamamladı ve "Ben diyorum ki CHP'nin İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkan adayı kesinlikle ve kesinlikle Mustafa Sarıgül olacak. Hediyeyi siz belirleyin ister takım elbise olsun ister başka birşey. Hadi iddiaya girelim" dedi. 

Gülerek cevap veren ve iddiaya girmeyen Tekin ise, "Bırak şimdi iddiayı Turgay gel İstanbul meselelerini konuşalım. Kardeşim hodri meydan sandık ortaya konulur herkes çıkanı alır. Ben her türlü iddiaya girerim" diye konuştu. Ama tüm bu diyalog sonrası Tekin ididaya girmedi. 

İŞTE O İLGİNÇ DİYALOG:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Güler ve Konuşmacılar ...! Başbakanımızın veya herhangi birimizin, penceresini açıp dışarı yola, çevreye bakmak dikiz değildir, SEYRETMEKTİR. Açık alanda çevreye park veya benzeri yerlerde çevreyi bakmak. SEYRETMEKTİR DİKİZ DEĞİLDİR. Öyleyse DİKİZ veya DİKİZLEMEK NEDİR. Şayet bir başkasının oturduğu mekânın penceresinden içeri, çeşitli araç ve gereçlerle “dürbün gibi” karşı taraf sizi fark etmeden sizin gözetlemeniz. Bir evin veya yerin içerisini pencerenin kenarından çaktırmadan oranın içine bakıp, oradakilerin durumlarını gözetlemek. Bir mekânın içine gizli dinleme ve görüntü alma araçları ile dinlemek veya görüntülerini kaydetmek “yani Chp nin kasetle başkanını indirip yerine geçenlerin yaptığı gibi”. Karşınızda, yakınınızda, oturan ve duran kişi veya kişilerin çaktırmadan dekolte ”açık giysi” göğüslerini içine düşecekmiş gibi çaktırmadan bakan “Kılıçdaroğlu gibi, bu resmi Egemen Bağış yayınladı”. BUNLARI BENZER YAPILAN İŞLERE DİKİZCİ DENİR.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Tekin Arabayla Trafiğe çıkmayı yasaklayacak. Böylece herkes toplu taşım kullanınca trafik çözülecek
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    Programi seyrederken. CHP genel başkan yardımcısı Gürsel tekin in kullandığı bir ifade, çok doğru bir ifade idi üzerinde durulmadı konu başka konular idi. İfade aynen şöyle: Türkiye'deki Hukuk sistemi, Türkiye'de ki yolsuzluğun dışındaki Hukuksuzluğun üzerine gidebilmiş, ancak yapılan yolsuzlukların üzerine gidilememiştir. evet Türkiye'deki yapılan yolsuzluklar, uygulanan Hukukun içerisine Hukuksuzluğu sokmuştur.
    Cevapla
  • osman demir 10 yıl önce Şikayet Et
    gürsel bey. adamlar trafik sorunu çözmek için 3. köprü yapıyorlar siz istemeyiz diyordunuz siz nasıl çözeçeksiniz trafik sorununu ne yapacaksınız ucan araba falan mı
    Cevapla
  • faruk boluk 10 yıl önce Şikayet Et
    komik. kendi içinde bölünme yaşamış bir parti,sarıgülü istanbul için getirdiler seni mi seçecekler sanıyorsun kamil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!