Kuzu: Gezi olaylarında 7-8 devlet işin içinde

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Gezi Parkı olaylarında 7-8 devletin işin içinde olduğunu söyledi.

Kuzu: Gezi olaylarında 7-8 devlet işin içinde
Kuzu: Gezi olaylarında 7-8 devlet işin içinde
GİRİŞ 10.11.2013 01:38 GÜNCELLEME 10.11.2013 02:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Prof. Dr. Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Aydın Üniversitesi Siyaset Akademisi İzmir '2014 seçimlerine Doğru Türkiye Siyaseti' konulu konferansa katıldı.

Kuzu, konuşmasının sonunda Gezi olaylarıyla ilgili gelen bir soruya çarpıcı cevap verdi. 

Kuzu, Gezi olaylarının milletlerarası bir organizasyon olduğunu belirterek, "Gezi olaylarının başındaki tabloda Başbakan, çocukların çıkışı ve çevre duyarlılığına katıldığını söyledi. Sizde olmayan bilgiler devlette var. Adım gibi biliyorum ki 7-8 devlet bu işin içinde. Aylar önce otelde yer ayırtıyorlar. Ajansları gelip yerleştirmişler. Devlette bunların listesi var. Hala burada olanları var, içeride yatanlar var. Bu organizasyon milletler arası. Sonra olay çığırından çıktı. Hepimizin kabullendiği masumiyet orada kalmadı" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce Sosyalist idiler, sonra Sosyal Demokrat oldular, şimdide külliyen atatürkçü. çünkü Leninizm, Stalinizm, Maoizm vs. öldü. Lenin ve Stalin'in heykellerini Rusya, vinçlerle çöplüğe taşıdı. Ölülerini müzelerden çıkarıp herhangi bir yere gömdü, Rusya aslına dönmeye başladı. Bizim gomunistler gidip Lenin, Stalinin önünde secdeye duramadıkları için yeni bir put arayışına girdiler ve de ne görsünler, hemen her köşede, parkta, kitapta, sınıfta bir put var. Karar verdiler, ne diye ta Rusya'ya, Çin'e gitmeye gerek varki, tapmak istiyorsak hemen burnumuzun dibindede bir put var zaten, hadi bundan sonra buna tapalım ve tapınma ihtiyacımızı bununla giderelim, çünkü Allah hariç her şeye tapınma meşru onlar için. Yeni putunuz kutlu, ulu ve yüce olsun.
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    merak ediyoruz. uzaylilardan kimse yokmuymus ? biraz utaniin be Allahtan korkun!
    Cevapla
  • murtaza pekuz 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl vatan hainleri ebu hubelehebele gibi yorumcular ve yandaşları. bu açıklamayı başbakan veya başkası yapsa neyse derim de koskoca anayasa hukukcusu akademik kariyer sahibi bir insan, bu işi böyle tanımlayacağınıza, insanların neden destek vermesine sebep olduğunuza dair kendinizi neden eleştirmiyorsunuz ? yok öğrenci evlerinde kızlı erkekli kalınıyor, yok alkol yasakları, yok internet yasakları tv sansürleri... ne yani her size karşı çıkan ajan, işbirlikçi, istihbaratçı ve vatan haini mi? ebu hebelehübele isimli yorumcular gelip burada atatürkçüleri vatan haini ilan etmişler, bu kepazelikler maskaralıklar sıradan insanları rahatsız etmiyor mu yani ??
    Cevapla
  • murtaza pekuz 10 yıl önce Şikayet Et
    küba, jamaika, papua yeni gine, dominik, rusya, abd, suriye, iran, ırak, yunanistan, gürcistan, çin, fransa, kore.... türkiye sansürcü ve baskıcı olmasaydı olmazdı bunlar. 5651 sayılı kanunu yürürlükten kaldırın. insanlar fikirlerini özgürce söyleyebilsin, istediği yayını özgürce takip edebilsin. bunların hiçbiri olmaz.
    Cevapla
  • ebu ubeyde bin nihad 10 yıl önce Şikayet Et
    ha 7-8 devlet ha atatürkçüler . bir fark göremiyorum hainlikte ya siz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu