Çelik: 4 bakan Erdoğan'a istifasını sundu

AK Partili Hüseyin Çelik, yolsuzluk operasyonu sonrası 4 bakanın Başbakan Erdoğan'a istifalarını sunduklarını belirtti.

Çelik: 4 bakan Erdoğan'a istifasını sundu
Çelik: 4 bakan Erdoğan'a istifasını sundu
GİRİŞ 22.12.2013 12:55 GÜNCELLEME 22.12.2013 14:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7 ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının patlak verdiği gün bakanların istifalarını Başbakan Erdoğan'a sunduklarını belirtti.

"BAYRAKTAR BANA DEDİ Kİ.."

17 Aralık sabahı başlatılan ve bakan çocuklarına kadar uzanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili konuşan Çelik "Bayraktar bana dedi ki ben oğlumun ne yaptığını biliyorum. Vicdanen rahatım Egemen Bağış çıktı Meclis'te alnımız ak başımız dik dedi. Öteki bakanlar da yarın çıkar gerekli açıklamayı yapar" ifadelerini kullandı.

BAKANLAR GÖREVDEN ALINACAK MI?

"Başbakan Erdoğan bu bakanları görevden alacak mı?" sorusuna Çelik "Bunu bana değil Başbakan'a sorun bunun kararını verecek kişi kendisidir" dedi. Başbakan Erdoğan'ın şu anda süreci izlediğini de sözlerine ekleyen Çelik "Başbakan'ın kararını kendisinden başka kimse bilemez" dedi.

"İSTİFALARINI SUNDULAR"

Bakanların istifalarını Başbakan'a sundukları yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Çelik "4 bakan arkadaşımız 'kamuoyunda bizimle ilgili böyle bir algı oluşturulmak istendi biz sizin istediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. Bakanlar istifalarını sunuyordu. Buna bizzat ben şahidim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 14
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bu yapılan gezi de agaç bahane edenlerin aslında ikdidarı görevden uzaklaştırma müçadelesidir . bu eylemde israil desteği almak için halk bankası bilğileri sırlarını abd ye verek oldugunu görmemek için 3, maymun oynamak gibin oluyor.. bu darbe teşebbüsü sonuçlana kada bakanların istifalarının kabul edilmesini doğru görmuyorum .. bu oyun çok büyük oyun kurucularıda özellikle içimizde olması uyanık olmalıyız gündemde yanlış yönlendirmeler için bilği kirlilikler yaşandığı ve asıl olayın arkasındaki gercekleri gizlenmeye calışıldı göruyrum sular duruldugunda o zaman bu kadarda olamaz diyeceğimizi çok iyi biliyor inanıyorum..
    Cevapla
  • Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Çelik efendi . Çok muteber ve özü sözü herkesçe itibar gören biri edasıyla şahit olduğun durumları anlatıp insanların bu olayı senin referans vermenile yeniden doğru düşünmelerini isteyecek en son kişi sen olmalısın burada adı yolsuzluğa karışan her kim varsa senden daha çok yolsuzluk ve haksızlığa karışmış olamaz
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    İlk anda BEN DE İSTİFANIN TARAFTARIYDIM.. Ancak şimdi düşünüyorumda ETMEMELİLER kanaati hakim oluyor. Çünkü böyle davranıldığı anda OTOMATİK OLARAK SUÇ İŞLENDİĞİ KABUL EDİLMİŞ OLACAK. bazı yüzeysel bakan vatandaşlar gözünde.. YILLAR YILI MUHALEFET denen kirli mekanizmanın AĞZINA SAKIZ EDİLMESİ ve -çocukları SUÇSUZ bulunup AKLANSALAR dahi- aslı astarı unutuldukdan YILLAR SONRA bile " SİZİN BAKANINIZ YOLSUZLUKTAN İSTİFA ETMİŞTİ " diye KIYAMETE KADAR KARA propaganda aracı olarak KULLANMALARI KESİN...
    Cevapla
  • Selahaddin Eyyubi 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakılırsa sayın başbakanım.istifa etmesinler.. kelle vermeyelim.. . tarihte bunun örneklerini ve acı sonuçlarını gördük..
    Cevapla
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Baykal. DEniz Baykalın kasedi çıktııgnda istifa etmesine nasıl karşı çıktıysam buna da karşıyım. Sizin kundaktaki bebeginizin canına kastetseler istifa edip başkalarını sevindirmeyin. Başbakana en sonunda suikast deneyeceklerdir ama Allah inşallah onların tuzaklarını başlarına geçirecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe