Fevai Arslan sözlerine açıklık getirdi

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Başbakan Erdoğan ile ilgili sözleri hakkında konuştu.

Fevai Arslan sözlerine açıklık getirdi
Fevai Arslan sözlerine açıklık getirdi
GİRİŞ 16.01.2014 15:41 GÜNCELLEME 16.01.2014 15:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, "Allah'ın bütün vasıflarını taşıyan lider" cümlesinin, maksadını aşan bir cümle olduğunu belirterek, "Bu cümle hiç bir Müslüman'ın kabul etmeyeceği bir ifadedir. Maksadımın bu olmadığını iyi niyetli her insan kabul edecektir" dedi. Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Ocak Cuma günü seçim bölgesi olan Düzce'de, partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmadaki bazı sözlerinin, medya tarafından, yanlış anlaşılmalara sebep olacak şekilde gündeme taşındığını kaydetti.

YORUMLAR 7
  • geldeyazma 10 yıl önce Şikayet Et
    kimi kandırıyorsun ?. dalkavuklauğun ve şirkin zirve yaptığı bir cümle sarf etmiş. ağzından çıkar-çıkmaz hemen uyanıp düzeltmeli idi. Aradan günler geçtikten sonra eleştirilere muhatap olup düzeltmesi hiç inandırıcı değil. esas kesin ihraç istemi ile disipline sevkedilmesi gereken kişi, işte düzce vekilidir. sayın başbakanın, "bu adamın bana karşı olan dalkavukluğundan allaha sığınırım!" demesi lazım.yoksa akp ye ve sayın başbakana gönül vermiş kişiler olarak "artık işi şirke kadar götüren bir siyasi parti mensupları ve o partiye de oy vermek suretiyle bu çığırdan çıkışa vesile olan kişiler olarak bizler allaha sığınırız" diye tepki göstermeliyiz.kimse c.allahın sonsuz kudretinden, o'nun sonsuz kudreti karşısında bir toz zerreciği kadar dahi varlık teşkil edemeyecek bir başkasını hissedar yapma haddine sahip olamaz. allah böyle gaflet sahipleri yüzünden inşaallah bize gazap etmez!(amin!)
    Cevapla
  • ERSEN ÇELİK 10 yıl önce Şikayet Et
    YA ALKIŞ YAPANLAR. ya alkış yapanlar
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    bu sözler asla kabul edilemez. sözler dinen zaten maksadını aşmış ama sen de zaten malzeme arayan haşhaşi zihniyetlilere bu kozu vermeyeceksin.
    Cevapla
  • Ferudun Can Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    Selamlar. Bunlara mikrofonu yasaklamak lazım. Kişilerin kendi sapmalarıdır. Allah affetsin. Ömer bey yolu güzelce tarif etmiş.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık. Hadi o karıştırdı sözleri de orada bulunan hiç kimse neden tepki vermez aklım almıyor. Çok yazık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pakistan'dan 'Balistik füze' tepkisi! ABD'yi zora sokacak açıklama!
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!