Erdoğan, Hürriyet'in o haberinin maksadını açıkladı

Başbakan Erdoğan, grup toplantısında Hürriyet gazetesinin ilk sayfasında çıkan haberle ilgili Aydın Doğan'ın nasıl bir niyet içinde olduğunu açıkladı.

Erdoğan, Hürriyet'in o haberinin maksadını açıkladı
Erdoğan, Hürriyet'in o haberinin maksadını açıkladı
GİRİŞ 28.01.2014 13:08 GÜNCELLEME 28.01.2014 17:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Erdoğan, 'Güya ben ordan korktuğum için yolsuzluk dosyasını açmışım' diye isim vermeden Sarıgül üzerinden Aydın Doğan'ın hesabı olduğunu şu sözlerle açıkladı..

-Çok manidar. Söylemek zorundayım. Bugün bir gazete -en çok satan gazete-, bir başlık atıyor; güya ben ana muhalefetin İstanbul adayından çekiniyormuşum onun için dosyayı açıklamışım.



-O gazetenin patronu İstanbul Hilton otelinin yanındaki bahçeye inşaat yapabileceği düşüncesiyle onun özelleştirmesine girdi, ama büyükşehir belediyemiz ona müsaade etmedi.



-Bu sefer gitti Şişli belediye başkanına. Çünkü o bu işlerde mahirdir, zaten bu klasörler nedeniyle ihraç edilmedi mi? O zaman o yüzden ihraç ettiniz, bugün ne sebeple aday yapıyorsun?



-Hesap şu; acaba İstanbul'u alabilir miyiz? Kulisler yapıldı, toplanıldı. Hayır, alamayacaksınız. Alabilirsem ben bu oteli büyütebilir miyim diyor? Hayır büyütemezsin, İstanbul'u alsan bile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı var.



-O, bu çevre katliamına müsaade etmeyecek.

YORUMLAR 12
  • fahri aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    ee gezizekalılar. yarın istanbul hiltonuda pretesto edersiniz artık. yoksa ne mal oldugunuz ortaya çıkacak.
    Cevapla
  • makine muh. 10 yıl önce Şikayet Et
    şeref tütübünü. trrübler değil şeref türübünü alkışlıyor
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Rakip kim olursa olsun.... Hafife almamak lazım Sarıgül hakkındaki bu iddialar olmasaydı Kadir Topbaş beyi bir hayli zorlayacaktı. Bana göre tehlike halende devam ediyor. Neden mi? çünkü akla hayale gelmeyecek ittifaklar planlanıyor.Muhalefete göre söz konusu Ak Partiyi iktidardan düşürmekse gerisi teferruattır...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . sarıgül şişliye yapmış olduğu hizmetler gören görmekdedir .. şişli ilcesini bile yönetmekden açiz olan sarığul istanbul demek dünyada kaç devlete eş deyer araştırmalıdır aday olmadan . herhalde tek başına yönetemeyeceğinden . kilise kilise geziyor en son lions kulubü ile beraber yöneteçeğiz demesi anlaşılıyorki sarığul makam koltugunda oturacak sadece imza atacak destekleyenler istanbulu parsellemiş şekilde yönetek görünüyorlar...
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    BU KADAR AÇIK. Ne kadar güzel açıklıyor işte Daha anlaşılmayan nedir Hadi çıksın itiraz etsinler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'