Başbakan Erdoğan'ı keyiflendiren sonuç

Başbakan Erdoğan sanatçı, şarkıcı ve sporculardan oluşan heyetle özel bir görüşme yaptı. Görüşmede sanatçılardan Köşk tahmini alındı.

GİRİŞ 12.07.2014 11:22 GÜNCELLEME 12.07.2014 11:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladıktan sonra toplantıya katılan sanatçı, şarkıcı ve sporcularla bir görüşme yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladıktan sonra Haliç Kongre Merkezi'nde Ömer Onan, Hande Yener, Metin Arolat, Alişan, Ece Erken, Hidayet Türkoğlu, Zerrin Özer, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Tanju Çolak, Mustafa Sandal, Kutsi, Tolgahan Sayışman ve Şafak Sezer'in de aralarında bulunduğu ünlü isimlerle görüştü. 

YÜZDE 56'LIK SONUÇ BAŞBAKAN'I KEYİFLENDİRDi

Burada sanatçılar ve Başbakan Erdoğan arasında Köşk seçimleri ve kamuoyu araştırmalarıyla ilgili olarak sıcak diyaloglar yaşandı. Ünlü isimler, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak tahminlerini bir not kağıdına yazdı. Daha sonra yapılan hesaplamadan sonra tahminlerin ortalaması alındı. Bunun sonucunda Başbakan Erdoğan'a yüzde 54,6'lık bir oy oranının çıkması Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı oldukça keyiflendirdi. Bu sonucu duyan Emine Erdoğan sanatçıları alkışladı. 

Marmaray ve Kanal İstanbul projeleriyle ilgili olarak bilgi veren Başbakan Erdoğan katılan sanatçılara ayrı ayrı teşekkür etti.

Küresel Barış Vizyonu isimli kitabı imzalayarak hediye eden Erdoğan, daha sonra toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Sanat ve Sanatçının da yanındasın Sen ki Osmanlı Payitahtının veliahtı Recep Tayyip Erdoğan,,. ,,Dinin olmadığı yerde hiçbir şey yoktur; yokluk bile yok... Şiir ve san'atsa hiç yok. Necip Fazıl Kısakürek,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!