İhsanoğlu: Lavaş istiyorsan Mansur Yavaş

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim sloganını eleştirenlere "bende güldüm" şeklinde bir yanıt verdi.

İhsanoğlu: Lavaş istiyorsan Mansur Yavaş
İhsanoğlu: Lavaş istiyorsan Mansur Yavaş
GİRİŞ 12.07.2014 16:57 GÜNCELLEME 12.07.2014 16:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bursa'da ilk olarak Hünkar Köşkü'nü ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, buradan kenti izledi. CHP ve MHP Milletvekilinin de katıldığı ziyarette daha sonra Koza Han'a geçen İhsanoğlu, burada basın toplantısı düzenlendi. 

"LAVAŞ İSTİYORSAN, MANSUR YAVAŞ"

İhsanoğlu, bir gazetecinin "Seçim sloganınızı eleştirenler oldu neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Mizah güzel bir şey değil mi, Allah aşkına! Biraz da milletin eğlenmesi lazım. Mesela; 'Ekmek istiyorsan, Ekmeleddin', lavaş istiyorsan; Mansur Yavaş, lahmacun istiyorsan; Selahattin Demirtaş. Çok güzel bunlar. Benim hoşuma gidiyor. Yeter ki zarif ve seviyeli olsun"diye yanıt verdi.

YORUMLAR 10
  • muhammed hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    bir tekerlemede benden. enteresan ihsan, cumhurbaşkanı olmaya mı geldin yoksa stand-upçı mı? ekmeleddin chp yi deli ettin
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin 2000 li yıllardaki zamanında olaydı belki heye derdim . şimdi Allaha şükür aç yok ülkemizde ! aksine 100 binlerce ekmek artık olarak atılıyor !
    Cevapla
  • Ismail BAG 9 yıl önce Şikayet Et
    adam sanki stand upci . güzel seylermis bunlar isin ciddiyetinin farkinda degil koskoca T.C devletinin basi secilcek bu isin girgirinda samatasinda yani böyle ciddiyetsiz bi insana nasil oy verilir yaaa adam her ise bi kilif uydurmus yani millet dalga geciyor eglenceliymis
    Cevapla
  • Sarcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin bey CHP'nin başına geçse çok iyi olur..... Yumuşak tavrı ile siyaset ortamını yumuşatır. Ekmeleddin bey için yaptıkları yorumlara ve övgülere bakılırsa, CHP'liler Ekmeleddin bey'i şimdiden benimsemiş ve sevmiş gözüküyorlar. Kılıçdaroğlundan bin kat daha iyi liderlik yapar. İleride siyasi ortam yumuşarsa Ekmeleddin bey sayesinde CHP muhafazakr kesimden de oy almaya başlayabilir. Yine Ekmeleddin bey CHP'ye başkan olursa, önümüzdeki süreçlerde belki de uzun yıllar sonra CHP'yi iktidar yada iktidar ortağı yapabilir. İleriki yıllarda niye AKP ile CHP koalisyon hükümeti kurmasın? Kavga, kavga! Nereye kadar kardeşim? Başbakana kavgacı diyorlar bir de! Başbakanın Ekmeleddin beye hiç vurduğunu görüyor muyuz? Efendi adama efendice yaklaşılır. Dikkat ediyorum yabancı devlet adamları ile görüşürken Erdoğan eğer karşısındaki bacak bacak üstüne atarsa o da atıyor, ayaklarını muhatabının gözüne sokuyor. Eğer karşıdaki efendi olursa o da bacak bacak üstüne atmıyor kesinlikle. Kılıçdaroğlu saldırıyor saldırıyor. Sonra Erdoğan saldırgan diyor.
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Çankayayı tatil köyü zannediyor. Çıkıp keyif yapacak, meclisten gelen yasaları geri gönderecek. Ahmet N. Sezerin yandan yemiş versiyonu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?