Erdoğan'ın CHP çadırından yeni görüntüleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP çadırına yaptığı ziyaretle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Erdoğan, partililerin yeni sistemle ilgili sorularını yanıtlarken görülüyor

GİRİŞ 29.03.2017 00:11 GÜNCELLEME 29.03.2017 00:16
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP çadırını ziyaretinden yeni görüntüler ortaya çıktı.

CHP'Lİ KADINA "KADIN HAKLARI" YANITI

Videoda bir CHP'linin "Atatürk ilkelerini istiyoruz, kadın haklarını istiyoruz" şeklindeki sorusuna cevap veren Erdoğan, kendisinden önceki dönemle, kendi dönemi arasındaki farkı hatırlatarak cevap verdi. Erdoğan, kendi döneminde TBMM'de kadın vekillerinin sayısını çok çok yukarı çektiklerini söyledi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANIM, ŞİMDİYE KADAR NEYİ YAPAMADINIZ DA BAŞKAN OLMAK İSTİYORSUNUZ?"

Bir başka CHP'linin "Sayın Cumhurbaşkanım, ben bir şey soracağım, 14 senedir başbakansınız, Cumhurbaşkanısınız. neyi yapamadınız da, başkan olmak istiyorsunuz? Ben de bunu duymak istiyorum" şeklindeki sorusunu ise gensoruları örnek göstererek cevapladı. Erdoğan, gensoruların TBMM'yi çalışamaz hale getirdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'ndan 'hayır çadırı' yorumu

Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Ecevit arasında yaşananları da hatırlatan Erdoğan, bu iki ismin aynı ekolden geldikleri halde ülkeyi tarihi bir ekonomik krize sürüklediklerini ifade etti.

İŞTE O ANLAR...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 71
  • burhan 6 yıl önce Şikayet Et
    gözleri var görmezler,kulakları var duymazlar... naspsizler.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    çok ilginç yaa adamların hayır bahanesinde bile meymenet yok demek evet demek için doğru yoldayız
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendine alevi diyor, neden? sizin mezhebiniz alevilik mi? alevilik denen birsey yok bile? onu baska insanlar hazreti Ali'yi sevenler icin lakab olarak kullanirdi? Yani bunlar baskalarin harekleriyle hareket ediyorlar. boylelikle butun Islam toplumu alevidir ozaman. cunku Peygamber Muhammed s.a.v. buyurdu, ben ilim isem Hz. Ali onun kapisidir. Hz Ali yeni bir din mi getirdi? Hayir, oda sunnet'e uyarak yasamadimi?
    Cevapla
  • haso 6 yıl önce Şikayet Et
    sayin Cumhurbaskanimiz devletinin ve kendinin buyuklugunu gosterdi. Demokratligi gosterdi. Onlari dinledi ve guzelcene cevap verdi. Buyuk devletin temelinde bu vardir. boylelikle sayin Cumhurbaskanimiz buyuklugunu gine gostermis oldu. Allah sayin Cumhurbaskanimizi korusun ona guc ve sabir versin ve Turkiyeye zafer kazanan sag eli ile yardimci olsun. amin
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    oradaki konusan kadin bence turk bile degil, sagisizligin daniskasi yapiyor. birisine konustugun zaman gozlukleri cikartirsin, zaten cadirin icinde gunes yok bile. yoksa sakladigi birsey mi var? terbiyeden nasibini bile alamamis gelmis utanmadan sikilmadan birde devlet baskanina yuksek ses ile konusuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar