Erdoğan'dan adrese teslim mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Herkesin bazı gerçekleri bilmesi lazım" diyerek FETÖ ve PKK'ya destek çıkan Almanya'yı sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan'dan adrese teslim mesaj
Erdoğan'dan adrese teslim mesaj
GİRİŞ 19.10.2017 18:52 GÜNCELLEME 20.10.2017 10:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

TRT World Forum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan adrese teslim mesajlar verdi. "Ben isim vererek konuşacağım. Gizli konuşmanın anlamı yok. Herkesin bazı gerçekleri bilmesi lazım. " diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakan'ı Merkel'i sert sözlerle eleştirdi.

PKK'LILAR ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZİYOR

Almanya'nın PKK'ya kol kanat gerdiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Almanya'ya PKK ile ilgili 4500 dosya verdim ve bunlarla ilgili hiç bir dönüş olmadı. Bunlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor. PKK terör örgütü ise ben sana dosya veriyorum, bunun üzerinden hareket et. FETÖ bir terör örgütüdür, aynı durum burada da var." ifadelerini kullandı.

MERKEL FARKLI BİR DURUMA YATIYOR

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Almanya'da polis nezaretinde gösteri yapıp benim idam fermanımı açıkladılar. Resmimizin altına öldüren Mercedes'i alır diye yazdılar. Ben bu Sayın Merkel'e söylediğimde yanındakilere bakıyor, farklı bir duruma yatıyor. Bu senin başbakanlığın önünde oluyor senin bundan haberin yok, olabilir mi?"

YORUMLAR 20
  • Hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten reisi bunun için sevmiyorlar doğruları herkesin önünde söylediği için
    Cevapla
  • Uzo 6 yıl önce Şikayet Et
    Salaga yatıyor demıs
    Cevapla
  • Fatih 43 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be reis bu nazi bozuntularına fırsat verme dünyanın heryerinde bunların ne mal olduklarını bilsin herkes
    Cevapla
  • temel 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzondaki tapulu mülklerimizi elini kolunu sallaya sallaya tapu kayıtlarını yok sayıp, hak sahibi olmayanlara sizin tabirinizle teröristlere verdiler efendim. (Terörist demek başkasına zulüm yapan)
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz nükleer füzelere kafa atacak imanı taşıdıkça siz elinizden geleni yapın. Size işte bu yüzden oy verdik. Mazluma arka çıkan benim kardeşimdir Elini öperim... Allah sabır versin tüm Müslümanlara. Bir gün elbette Müslümanlar birleşecek Fakat katliam için değil Öldürmek için değil. Merhameti, vicdanı ve güzel bir hayatı ortaya çıkarmak için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!