Bakan teröristlerin yeni taktiklerini açıkladı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "DEAŞ ya da YPG/PKK'lı teröristler, araç kasalarında, gizli bölmelerde veya kimlik değiştirerek ya da Irak pasaportu alarak normal vatandaş gibi sınır kapılarımızdan geçmeye çalışıyorlar, yakalamalar var. Bunları önlemeye yönelik çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Bakan teröristlerin yeni taktiklerini açıkladı!
Bakan teröristlerin yeni taktiklerini açıkladı!
GİRİŞ 20.02.2018 14:50 GÜNCELLEME 20.02.2018 20:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gümrük kapılarında güvenliğin artırılması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyleyen Tüfenkci, özellikle Öncüpınar ve Cilvegöz kapılarında daha sıkı tedbir aldıklarını bildirdi.

SINIR KAPILARINA PERSONEL VE ARAÇ TAKVİYESİ

Tüfenkci, terör örgütlerinde yaralıların Türkiye'ye geçmeye çalıştıklarını kaydetti. Gerek dağılma sürecindeki DEAŞ'ın gerekse YPG/PKK'lı teröristlerin Türkiye'ye girişlerinin kapılarda önlenmesine ilişkin her zamankinden daha fazla çalışma yapıldığını aktaran Tüfenkci, kapılara personel ve araç takviyesi yapıldığını bildirdi.

TERÖRİSTLERİN TÜRKİYE'YE GİRMEK İÇİN YENİ TAKTİĞİ

Kendilerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini dile getiren Tüfenkci, "DEAŞ ya da YPG/PKK'lı teröristler, araç kasalarında, gizli bölmelerde veya kimlik değiştirerek ya da Irak pasaportu alarak normal vatandaş gibi sınır kapılarımızdan geçmeye çalışıyorlar, yakalamalar var. Bunları önlemeye yönelik çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu. 

YORUMLAR 16
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Resmi giriş de yapsa sorgulamadan ülkeye girişini yapmayın. Ne iş yapıyor niye geldin? Bankada paran var mı ? Kefilin var mı vs. Veya operasyon bitinceye kadar kapıları kapat sınırda güvenliği artır. Her gelen geçerse vay memleketin haline
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda cok kolayi var, Kanada gibi yapacaksin. Her resmi giris yapanlari sorgu odasina alip, kimsin, ne icin geldin, akraban varmi varsa kimler, gidecegin adres neresi gibi sorularla bogacaksin. Birde araclarda girmeye calisanlari X-Ray ile kontrol edeceksin.
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye suriye icin su yolu oldu kimlik tamam ama nasıl kimlik pkkamısın idam bak ozaman sikıysa gir yakala iceri veya sınır dışı birde yol parası ver Yok Böyle birşey Biz Daha cok cekeriz
    Cevapla
  • çnra 6 yıl önce Şikayet Et
    bir tapu birde gümrük çalışanları her zaman gözaltında gibi izlenmeli şeytana uymalarına fırsat vermemeli.
    Cevapla
  • batuhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ırağa vermeyin vize falan yasak koyun aynı Amerika gibi operasyon bitince tekrar belirli şartlarda tekrar açarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı