Erdoğan'dan 'Atama' isteyen kişi öğretmenmiş

Başbakan Erdoğan'ın dün Nizip'te yaptığı konuşma sırasında 'şubatta atama bekliyoruz' diye bağıran kişinin ataması yapılmış bir öğretmen olduğu iddi edildi.

GİRİŞ 21.01.2013 12:18 GÜNCELLEME 21.01.2013 17:42
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, twitter hesabında, Erdoğan'la diyaloga giren kişinin aslında atanmış bir öğretmen olduğunu yazdı.

Tayyar, 'Başbakana 'atama istiyoruz yoksa sana oy yok'diyen zat, atanmış öğretmen çıktı, yani memur...' şeklinde twit attı.

OLAY

Başbakan Erdoğan, Gaziantep programı kapsamında Nizip'te konuşma yaptı.  Yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi.

Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi.

HABER 7

YORUMLAR 114
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    fethi okuduğunu anlamıyormusun?. en az 16 yıl okuyor bu insanlar. ne limonu? herşeyi kapattık zaten. oslo kapandı, habur kapandı, asgari ücret zamları, memur zamları, pekekelilerin vahşi şekilde öldürülmesi, son 10 yılda şehit edilen askerler (daha önceside var tabii, bundanda akp sorumlu değil tabiki şimdi cevap yazarsın onudamı yaptı diye. gerçi yinede yazarsın eminim.), susuz köye dağıtılan çamaşır makinaları, masum kaçakçıya tazminat, israilin aldığı 9 can, düşen uçak, en az iki yıldır pekekenin elinde olan kaymakam, polis ve askerler, gündüz gözüne şehrin göbeğinde kimse görmeden şehit edilen uzmanlar bunları ve daha fazlasını kapattık zaten.
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 11 yıl önce Şikayet Et
    limon satsın, inşatlarda çalışsın.... iş mi yok memlekette yani.. örtmene ihtiyaç yok işte..kapatın konuyu artık be..iyi ce ergenekoncu oldu burası...
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan kibir ve egoya gark oldu. son zamanlarda yaptığı açıklamalar verdiği tepkiler felaketin habercisi...
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    hala öğretmenlik okudu diye ataması yapılacak diye şart yok diyor hkömet yandaşları. ne iş yapacak bu adam?. ne iş yapabilir öğretmen adam? parası olsa zaten okumaz ticaret yapar. mühendis olamaz. çöpçü olamaz. doktor hiç olamaz. bazıları belki veteriner olur. asgari ücretle dersanede çalışmak istemiyor. sebep çünkü ömrünün en az 16 yılını okuyarak geçirmiş. amelelik, fabrikada işçilik yapamaz. vicdanı olan söylesin öğretmen hangi işi yapacak? almaycaktınız o bölümleri düzenleyin fazla mezun vermesin. bu kadar zormu bu iş ALLAH aşkına?
    Cevapla
  • Yasin Umut 11 yıl önce Şikayet Et
    nihat özbudun şöyle demiş, kemalistler sürekli yalan söylüyor. "şunlara biri çıksın da islam peygamberinin "yalan üzerine" hadis-i şerifini anlatsın." nihat özbudun senden korkulur. bir kişinin hemde dindar olduğu iddiasında olupta sürekli yalancılığı siyaset edinmiş bir partiye destek veren bir kişinin üstüne basa basa hz muhammedin yalan konusunda ki hadisten bahsetmesi çok korkutucu bir veri. sen ki, karşındaki insanlar tarafından sürekli yalancılıkla itham edilen bir partiyi savunuyorsun. burada eleştiri şekillenirkende şöyle şekilleniyor muhaliflerce; siz ki dindarsınız, hırsızlık ve yalan sizin için korkulması gereken bir günah olmalıydı. senin ise kanıtlanmış hırsızlık ve yalancılıkları savunmak için cevabın peygamberin hadisi oluyor. gerçekten senden korkulur nihat özbudun. seninle ticaret yapanın, sana kızını emanet eden babanın, parasını güvende sananın vay haline.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!