Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. Bölüm Fragmanı

Geçen hafta salı günün en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün 38. bölümü ile televizyonlarımıza konuk oluyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. Bölüm Fragmanı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. Bölüm Fragmanı
GİRİŞ 01.06.2016 16:23 GÜNCELLEME 01.06.2016 16:23

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcılığını Kurtlar Vadisi dizisinin eski yapımcısı Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, ve yine senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon ve mafya dizisinin bu hafta 38. bölümü yayınlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. Bölümde neler yaşandı?

Alparslan, Ünal Kaplan'ın oyununa beklenmedik hamlesiyle karşılık vermiştir. Herkes Özkan'ın ölümüne oylama yapılmasını beklerken, masadaki sürpriz kan kaybı dengeleri bozar. Yokluğunda yaşananlara karşılık olarak ilk hamle Ünal Kaplan'dan mı yoksa Özkan'ın arkasındaki gücü öğrenip henüz bir şey yapamamış olan Hızır Çakırbeyli'den mi gelecektir? Cenaze evinde artan gerilim de işleri iyice karıştırır. Toprak'ın arkasında bıraktığı yeğeni bu ölüme sessiz kalma niyetinde değildir. Kontrolün her geçen gün elden gittiğini gören Hızır Çakırbeyli yeni dostlarıyla uzlaşma yoluna gitme konusunda artık kararlıdır. Masada bunlar yaşanırken Çakırbeyli hanesi de iç karışıklıklarıyla uğraşır. Meryem, Esra'yı aldattığını düşündüğü İlyas'a tepkisini sert gösterir. Alparslan'ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır. Nazlı cephesinde ise olayları karıştıran bu kez Nurten olur. Korkuları artan Nazlı'nın Hızır'a üçüncü hatayı yapması an meselesidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...