Çukur 18. yeni bölüm 2. fragmanı geldi: Vartolu Saadettin senin oğlun!

Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Çukur 17. bölümüyle izleyicisini karşıladı. Son bölümde, Çukur’a Komiser Emrah’ın sürpriz bir şekilde dahil olmasıyla birlikte tüm dengeler yeniden belirleniyor. İzleyicilerin her sahnesini pür dikkat izlediği son bölüm ardından yeni bölüm ilk sahne yayınlandı. İşte, Çukur 18. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 26.02.2018 16:16 GÜNCELLEME 26.02.2018 16:17

Show TV ekranlarının her hafta büyük bir heyecanla beklenen ve reyting rekorları kıran dizisi Çukur 17. bölümüyle 19 Şubat Pazartesi akşamı izleyicisini ağırladı. Çukur, izleyicisinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayarak soluk soluğa izlediği son bölümün yayınlanmasının hemen ardından yeni bölüm fragmanını izlemek ve gelecek haftaki yeni bölümde meydana gelecek gelişmeler hakkında bilgi edinmek için internet aracılığıyla yoğun bir şekilde araştırmalara başlandı. İzleyicilerin tansiyonunu yükselten son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı ekranlara taşındı, bununla birlikte 18. yeni bölüm ilk sahne izleyicisinin karşısına geçti. Son bölümde, Çukur mahallesine Komiser Emrah’ın beklenmedik bir şekilde gelmesiyle birlikte yepyeni bir dönem başlıyor! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve yer yerinden oynayacaktır. Komiser Emrah, başta Koçovalıları da hedef alarak Çukur’da her şeyi yeni baştan yazmaya geliyor. 

Öyle ki İdris Koçovalı’nın “Doğu’dan tayinini çıkartmışlar İstanbul’a. Belalı biri belli ki. Sınırsız yetki, hiç iyi olmadı bu!” şeklindeki sözleri olayın ciddiyetini ve büyük bir tehlike arz ettiğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Öte yandan Komiser Emrah’la Yamaç Koçovalı’nın yüzleştiği sahnede, Komiser Emrah’ın ‘’Artık Çukur’a polis de girer ben de girerim!” sözleriyle göz dağı vermesi damgasını vurdu. Bununla birlikte polislerin şoke eden bir biçimde İdris Koçovalı’nın kapısına dayanması ve onu kelepçeleyerek götürmesi heyecan ve gerilim seviyesini zirveye taşıdı.İşte, dizi tutkunlarının en çok merak ettiği ve sorguladığı konu olan Çukur 17. son bölüm özeti ve Çukur 18. yeni bölüm fragmanına dair en yeni bilgiler… 

 

 

ÇUKUR 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının izleyici kitlesi tarafından sevilen ve ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan Çukur 18. yeni bölüm ilk sahne izleyicisiyle buluştu. İşte, Çukur 18. yeni bölüm ilk sahne ve Çukur 18. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı...

ÇUKUR 18. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisiyle buluşan dizi Çukur 18. yeni bölümüyle 26 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde, Vartolu’nun tabutunu taşıyan Medet ve Celasun, Vartolu’yuÇukur’dan çıkarıyor. Saadet’in gözyaşları içinde çocukluk aşkı Salih’in götürülüşünü izlediği anlar izleyenleri de derinden etkiliyor.

Medet’in “Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!” diyerek Celasun’a silah çektiği anlar heyecanı yükseltirken Sultan, oğlunun intikamını aldığını düşündüğü Yamaç’ın elini öpüyor. Oğlu Kahraman’ın mezarına giden İdris’in “Baba oğlun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş!” dediği ve yaşadığı acının derinden hissedildiği tanıtımda Kasım’ın “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!” sözleri dikkat çekiyor.

Çukur'un son bölümünde; Çukur’a gelen davetsiz bir misafir fırtına etkisi yaratacaktır.Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz bir misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor!