Yasak Elma 18.bölüm fragmanı: Yıldız ve Halit çifti ayrılacak mı?

Yasak Elma 17.bölümünde; Yıldız, evinde Erim'in şöförü olarak işe başlayan eski eşi Kemal'i görünce neye uğradığını şaşırdı. Yasak Elma son bölümde; İkiliyi yakalayan Zehra'nın, Alihan ve Zeynep arasındaki gizli ilişkiyi Cem dahil herkesin içinde açıkladı. Dört gözle beklenen Yasak Elma 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 15.10.2018 13:26 GÜNCELLEME 15.10.2018 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yasak Elma 17.bölümünde; Yıldız'ın eski eşi Kemal ve Ender arasında büyük bir ortaklık kurularak, Yıldız ve Halit'in evliliğine zarar verecek hain planlar gerçekleştirildi. Yasak Elma son bölümde; işbirliği gerçekleştirdiği Ender'den aldığı komutla birlikte bir an evvel harekete geçen Kemal, ilişkilerine gölge düşürmek için ve ona daha yakın olabilmek, aklını karıştırabilmek hedefiyle Yıldız'ın evinde Erim'i şöförü olarak işe başladı. Yıldız, evinde bir anda karşısında eski eşi Kemal'i görür görmez telaşa düştü ve yaşadıkları olaylı geçmişi eşi Halit'e anlatma ihtimalini de düşünerek paniğe kapıldı. Bu gelişmelerin arkasından Yıldız, vakit kaybetmeden harekete geçerek Kemal'i evden kovdurma girişiminde bulundu ve öncelikle ona güvenmediğini ve kötü niyetli biri olduğunu dile getirerek Halit'e işten kovdurması yönünde ikna çalışmasında bulunsa da bu çabaları sonuçsuz kaldı. Ender'in, Alihan'ın şirketi için düzenlendiği tanıtım partisinde Alihan ve Zeynep'i yakalayan Zehra, aralarında yaşanan gizli ilişkiyi Cem dahil olmak üzere herkese açıklamasının ardından Yasak Elma 18.bölüm fragmanı araştırması başlatıldı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Halit'ten beklenmeyen bir hamle gelerek, eski eşi Ender'i yakın arkadaşı Bülent'le olan yakınlaşmasını görmesinin ardından kıskançlık krizlerine tutularak, onunla bir daha görüşmemesini istedi. Peki, seyircisinin heyecan içerisinde bekleyişe koyulduğu Yasak Elma 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 38.bölüm fragmanı: İdris - Selim arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

 

YASAK ELMA 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 18.bölümüyle 15 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Zeynep ani almış olduğu kararın gelgitlerini yaşıyordur. Alihan ise Zeynep’in hala kendini sevdiğine emindir. Yıldız ve Halit gerginliği giderek artarken bu gerginlik Ender’in lehine sonuçlanır. Kemal, adım adım Yıldız’a yaklaşmaktadır. Ender’in Alihan’ın şirketi için yaptığı tanıtım partisine Alihan’ın beklenmeyen hareketi damga vurur.

yasak elma

YORUMLAR 1
  • SILA 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter sıkıldık artık birazda enderin oyunları ortaya çıksın .çok basitleşti dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız