O Ses Türkiye programında sürpriz tesadüf! İkisi de aynı zamanda...

TV8 ekranlarında kahkahaların ardı arkasının kesilmediği O Ses Türkiye isimli yarışma programında şaşırtıcı bir tesadüfle karşılaşıldı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye'de iki kardeş birlikte yarışmaya katılarak farklı üyelerinin takımlarına seçilmesiyle bir üst tura çıkma fırsatı elde ettiler.

O Ses Türkiye programında sürpriz tesadüf! İkisi de aynı zamanda...
O Ses Türkiye programında sürpriz tesadüf! İkisi de aynı zamanda...
GİRİŞ 19.10.2018 11:54 GÜNCELLEME 19.10.2018 11:54

TV8 ekranlarında eğlenceli ve keyifli anların yaşandığı O Ses Türkiye adlı yarışma programında gerek jüri koltuğunda oturan isimleri gerekse izleyici kitlesini şaşırtan bir tesadüfle karşılaşıldı. Sunuculuk koltuğunda Acun Ilıcalı'nın oturduğu ve jüri kadrosunda ise Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Sayan gibi ünlü isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye'de Oktay Umay ve Orçun Umay isimlerinde iki kardeş birlikte yarışmaya katılım sağlayarak farklı jüri üyelerinin takımlarına seçilmesiyle bir üst tura çıkma imkanı yakaladılar. 

o ses türkiye

 

 

TV8 ekranlarında büyükten küçüğe geniş bir yelpazede seyirciye sahip O Ses Türkiye yarışma programının bu hafta gerçekleşen yayınında Oktay Umay ve Orçun Umay kardeşleri ayrı ayrı sergilemiş oldukları performansları jüri üyeleri tarafından son derece beğeni kazandı. Kardeşler farklı olarak sahne alırken, TV8 kanalının sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından, daha sonrasında hem jüri üyeleri ve stüdyodaki seyircilere hem de ekran başındaki izleyicilere Oktay ve Orçun kardeşlerinin yakınlık derecesi açıklanınca kimse şaşkınlığını gizleyemedi. Jüri üyeleri tarafından gösterdikleri performansları için tam not alan Oktay Umay ve Orçun Umay farklı jüri üyelerinin takımlarında yer alarak başarılarını bir üst tura çıkarma olanağı sağladılar.

o ses türkiye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?