Acun'un eski eşi Şeyma Subaşı kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı?

Acun Ilıcalı'dan boşanacağı haberleri ile gündeme gelen Şeyma Subaşı kimdir? TV 8 ekranlarının sahibi Acun ile 2017 yılında evlenen ve bir kız çocuğu bulunan Şeyma Subaşı kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte son günlerin en çok konuşulan ismi olan Şeyma Subaşı'nın biyografisi...

Acun'un eski eşi Şeyma Subaşı kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı?
Acun'un eski eşi Şeyma Subaşı kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı?
GİRİŞ 30.11.2018 09:55 GÜNCELLEME 30.11.2018 09:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şeyma Subaşı 1990 senesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Samsunlu olan Subaşı İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı eğitimi almıştır. Kübra Subaşı ve Ozan Berk Subaşı isimlerinde bir kız birde erkek kardeşi bulunan Şeyma ailesine oldukça bağlıdır.

 

 

2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile tanınan ardından Var Mısın Yok Musun programına katılan Şeyma Subaşı 68 bin TL ödül kazanmıştır.

Şeyma Subaşı Var Mısın Yok Musun?

 

 

Daha sonra yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yok Böyle Dans isimli yarışma programının kostüm tasarımcısı olarak çalıştı.

Acun ile "Var Mısın Yok Musun?" yarışması ile tanışan Şeyma Subaşı 8 yıllık birlikteliğin arından 2017 yılında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen çift, St. Tropez'de düğün yaptı. Bu evlilikten Melisa adında bir kız çocukları bulunmaktadır.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Düğünü

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şeyma Subaşı ile boşanacakları yönündeki haberleri, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına attığı "Boşanıyoruz, haberler doğru" mesajıyla doğruladı. Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Boşanıyor

YORUMLAR 14
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede herkes sanatçı olmamalı. Topluma negatif etki yapanlar pozitifmiş gibi gösteriliyor ise durum vahim. Biz Müslüman Türkler eskiden Aile yapımızdan aynen Aslanlar gibi taviz vermediğimiz için güçlü kuvvetli kalabilir idik. Şimdi Aslanlar aile yapılarımız ne oldu?
    Cevapla
  • Noriyon 5 yıl önce Şikayet Et
    Subaşılar bu işe çok kızacak Ağalar kaldıramaz bu olayı yazık olmuş çocuğa gerçi ayda 125 bin fena değil
    Cevapla
  • HAMDİ KARATAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Aziz Milletin Maneviyatını Bu Sanat çevresi bozmuştur, bozuyor. Bir Babayiğitin çıkıp bunları gaf dağının ardına sürmesini Cenabı Mevlamdan Niyaz Ederim.
    Cevapla
  • Suali 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru hamdi bey
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    sanatcı camiasını anlamak çok zor mehmet ali erbil olsun ibo olsun 4-5 defa evlenenler var sonradan bu benim çocuk diye 20 yaşında pat diye çıkan çocuklar var para için iöhret için evlenenler var yeni evleniyor 1-2 yıl geçmeden hevesi geçiyor yeni birisi gelende biliyor yakında kendisini bırakacağını oda mal mülkü alıp birde ben deneyim diyor sonu hüsran
    Cevapla
  • AYŞE 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    aslen gazianteplilermi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!