Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.bölüm fragmanı: Alparslan ve Hızır'ın hayatı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117.son bölümde; hain sonunda bulunur ancak, polise kaptırılır. Çakırbeyliler Ateş'in itirafçı olmasından korkarken, bölüm sonunda onu kıskıvrak yakalarlar. Ateş kurşun yağmuru ile infaz edilir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, EDHO son bölüm...

GİRİŞ 03.12.2018 10:17 GÜNCELLEME 03.12.2018 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117.bölümü seyirci ile buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117.son bölümde; içlerindeki haini sonunda bulan Çakırbeyliler, Ateş'ten Ünal'ı günden güne öldüren zehrin ne olduğunu öğrenmek için onu hemen öldürmezler. Ancak bu karar işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacaktır. Polis ani bir baskınla Ateş'i içeri alır. İtirafçı olması halinde ölümden kurtulacak olan Ateş, Çakırbeyliler'i bitirecek bilgileri verecektir. Bundan endişelenen Çakırbeyliler de önlemi almak için harekete geçerler. Ya delilleri ortadan kaldıracak ya da Ateş'i ortadan kaldıracaklardır. 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118.BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.bölümü 4 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 117.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır. Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.

YORUMLAR 1
  • ayşe kural 5 yıl önce Şikayet Et
    devam etmelerini istiyom
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!