Kızım 16.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Önemli bir süreçten geçiliyor...

Kızım 15.son bölümde; Hakim, velayet davasını sonuçlandırmak için annesi ve babasından birini tercih etmek üzere son kararı Öykü'ye bıraktı. Kızım son bölümde; Öykü mahkeme karşısında annesi Asu'yu seçtiğini dile getirmesi sonucu Demir neye uğradığını şaşırarak büsbütün yıkıldı. Peki, Kızım 16.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 03.01.2019 21:10 GÜNCELLEME 03.01.2019 21:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında 28 Aralık Cumartesi tarihinde yayınlanan Kızım 15.son bölümde; Candan, Demir'in esasında dolandırıcı bir hırsız olarak faaliyetlerde bulunduğunu ve geçmişte soygun yapmak üzere Uğur'la birlikte kendi evine geldikleri gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından beyninden vurulmuşa döndü. Kızım son bölümde; Öykü'nün sahici babası olup olmadığını öğrenmek üzere saç telini alarak DNA testi yaptıran Demir ise tam da sonuç zarfına ulaşmışken, her ne sonuç çıkarsa çıksın hiçbir şey onun kızım olduğu gerçeğini değiştiremez şeklinde tavrını ortaya koyarak açmadan yırttı. Asu ise Öykü'ye gerçek bir anne gibi davranıp onun gönlünü hoş tutmak isterken fena halde bocalıyor, kızıyla birlikte kulüpte eğlenceli vakit geçirmek isterken koruma engeline takılması sonucu tartışma ve kavga ortamı baş gösteriyor. Uğur ise Candan'ı karşısına alarak artık hırsızlığı hayatından tamamen çıkardıklarını, Demir'in hem kızı Öykü'den hem Candan'dan sonra bambaşka biri olduğunu, Cemal'in hırsızlık faaliyetinde bulunduğunu ve cezavinde yattığı bilgisini aktardı. Mahkeme, velayet davasını nihayete erdirmek üzere Öykü'ye annesi ve babasından birini seçmesi için son sözü ona bırakırken, Öykü ise mahkeme karşısında annesi Asu'yu tercih ettiğini ifade etmesi sonucu Demir'in büyük bir hayal kırıklığına uğramasının ardından Kızım 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta ekrana gelecek bölüm hakkında en yeni gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek üzere araştırmalara hız kazandırıldı.Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 16.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı.

KIZIM 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 16.bölümüyle 25 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

KIZIM 15.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUMLAR 1
  • Neden neden 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden 25 ocak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti