Bizim Hikaye yapımına yeni bir isim daha veda etti! Sürpriz ayrılık...

Fox TV'de yaklaşık iki buçuk sezondur ekran macerasına devam eden Bizim Hikaye isimli dizi projesinin oyuncu kadrosundan bir kişi daha eksildi. Bizim Hikaye yapımında Avukat Selim rolünü üstlenen Murat Danacı'nın diziye veda ettiğinin bilgisine ulaşıldı. Peki, Beni Affet dizisiyle tanınırlık kazanan Murat Danacı kimdir?

Bizim Hikaye yapımına yeni bir isim daha veda etti! Sürpriz ayrılık...
Bizim Hikaye yapımına yeni bir isim daha veda etti! Sürpriz ayrılık...
GİRİŞ 24.01.2019 14:32 GÜNCELLEME 24.01.2019 14:33

Yeni yıldan itibaren verdiği 3 haftalık kısa bir aranın sonrasında tekrardan Fox TV ekranlarındaki olmazsa olmaz yerini alacak Bizim Hikaye isimli dizi projesinin oyuncu kadrosundan bir kişi daha eksildiğinin bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Bizim Hikaye adlı yapımın baş rolünü üstlenerek Tülay rolünü canlandıran Nesrin Cavadzade'nin izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratan vedasının ardından yeni bir oyuncunun daha projeye veda ettiği öğrenildi. 

Bizim Hikaye dizisinin oyuncu kadrosuna sonradan dahil olarak burada Avukat Selim rolünü canlandıran, aynı zamanda Filiz'e karşı duyduğu aşk nedeniyle Barış'a zaman zaman zor anlat yaşatan Murat Danacı'nın veda ettiği açıklandı. Peki, televizyon ekranlarında Beni Affet adlı dizide dört sezon boyuncu Cünyet rolünü üstlenmesiyle geniş kitleler tarafından tanınan Murat Danacı kimdir?

BİZİM HİKAYE'NİN AVUKAT SELİM'İ MURAT DANACI KİMDİR?

Başarılı ve yetenekli oyuncu Murat Danacı, 25 Temmuz 1976 tarihinde Manisa'da hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini 2000 tarihinde Anadolu Üniversitesi Konservatuvarından tamamlayarak mezun olmuştur. Pek çok ulusal ve uluslararası festivallerde görevini icra eden Murat Danacı, 2000-2001 tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sınavını başarıyla kazanmasının ardından faaliyetlerde bulunmaya başlamıştır. 

2014 tarihinde düzenlenen Lions Tiyatro Ödülleri'nde, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü almaya hak kazanan Murat Danacı, pek çok önemli tiyatro oyununda performansını sergileme fırsatı yakalamıştır. Televizyon ekranlarında da kendini gösteren oyuncu Murat Danacı, 2005 tarihinde Beşinci Boyut, 2009 tarihinde Hesaplaşma, 2010 tarihinde Kalp Ağrısı ve 2011 tarihinde de Beni Affet dizisinde rol almasının ardından son olarak Bizim Hikaye dizi projesinde Avukat Selim rolüne hayat vermiştir.

bizim hikaye avukat selim murat danacı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün