TRT1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma'dan ayrılan isim? Başkası geldi...

TRT1'de her pazar akşamı ekranlardaki vazgeçilmez yerini alan Elimi Bırakma isimli yapımda beklenmeyen veda yaşandı. Elimi Bırakma isimli dizi projesinin yönetmen koltuğunda oturan Sadullah Çelen'in ayrılarak bundan sonra olmayacağının bilgisine ulaşıldı. Elimi Bırakma'nın yeni yönetmenliğini de Adnan Güler üstlenecek.

TRT1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma'dan ayrılan isim? Başkası geldi...
TRT1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma'dan ayrılan isim? Başkası geldi...
GİRİŞ 31.01.2019 14:13 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:14

TRT1 ekranlarının adından her dönemde sıklıkla söz ettiren yapımları arasında bulunan Elimi Bırakma adlı dizi projesinde beklenmeyen veda yaşandı. Alina Boz ve Alp Navruz ikilisinin yakaladığı uyum sayesinde izleyici kitlesinin en sevdiği çift haline gelen Elimi Bırakma yapımının yönetmen koltuğunda oturan Sadullah Çelen'in veda ederek artık yer projede olmayacağı açıklandı. Her pazar akşamı tutkunlarının nefeslerini tutarak yakın takip altına aldığı Elimi Bırakma dizisinden Sadullah Çelen'in ayrılmasının akabinde bundan böyle TRT1 ekranlarına taşınacak yeni bölümlerini Adnan Güler'in yöneteceğinin bilgisine ulaşıldı.

Altın Portakal Ödülü'nü almaya layık görülen usta yönetmen Adnan Güler'in Elimi Bırakma dizi projesinden önce geçmiş kariyerinde; Adanalı, Kanatsız Kuşlar, Yedi Güzel Adam, Sensiz Olmaz, Çilek Kokusu, Kınalı Kar, Hanımın Çiftliği ve İffet damga vuran yapımların yönetmenliğini üstlenerek imzasını taşıdığı görülmektedir.

Mesleği henüz ufak yaşlardan itibaren kamera asistanı olarak adım atan ünlü yönetmen Adnan Gürel, çok uzun bir zaman görüntü yönetmenliği görevini icra etmesinin akabinde pek çok hatrı sayılır dizi projesinin yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Ankara'da hayata gözlerini açan ve Elimi Bırakma projesinin yeni yönetmeni olarak karşımıza çıkacak Adnan Güler, lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

elimi bırakma adnan güler sadullah çelen

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...