Kadın 47.bölüm fragmanı: Arkadaşının öldüğünü öğrenmesine adım adım...

Kadın 46.son bölümde; Patlayan silah kurşunun isabet ettiği isim netliğe kavuşması sonucunda Yeliz’in hayatını kaybetmesi herkese ağır travma yaşattı. Kadın son bölümde; Sarp, Bahar ve çocukları ile beraber güvenlikleri için herkesten ve her şeyden uzakta bilmedikleri bir mekana sığındılar. İşte, Kadın 47.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 29.01.2019 15:05 GÜNCELLEME 29.01.2019 15:06

Fox TV ekranlarında 22 Ocak Salı tarihinde yayınlanan Kadın 46.son bölümde; apartmanda silah sesinin işitilmesi üzerine kurşunun hedefindeki kişinin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, Yeliz’in vefat etmesi herkesi acı, korku ve paniğe sürükleyerek büyük bir yıkım yaşattı. Kadın son bölümde; Bahar, yaşadıkları yerin giderek daha tehlikeli bir hale dönüşmesi üzerine güvenliklerini sağlayabilmek açısından Sarp’ın da desteği ile birlikte çocuklarıyla çaresizce hiç bilmedikleri bir mekana sığındılar. Tüm bunların yanı sıra hem Bahar hem de Doruk ve Nisan, Yeliz’in hayatını kaybettiğinden bir haber karşılaştıkları güçlüklere göğüs germeye uğraşırken; apartmanı terk etmelerinin ardından yaşanan trajik vakadan haberdar olan Sarp ise ailesinin üzerine daha fazla yük bindirip onları zor bir durumda bırakmamak için ağzın bıçak açmamasının ardından Kadın 47.bölüm fragmanı bekleniyor. Sarp’ın Bahar ve çocukları ile beraber aynı evde kalmaya başlamasını hazmedemeyen Şirin ise kıskançlık ve kaybetme korkusuna engel olamayıp soluğu kapılarında almasının akabinde Kadın 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 47.bölümü ile 29 Ocak Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

kadın 47.bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Nezir’in adamlarının Bahar’ı kaçıracağını öğrenir öğrenmez soluğu Tarlabaşı’nda alan Sarp, Bahar ve çocukları mahalleden uzaklaştırır. Bu haberi Sarp’ın nasıl aldığını anlayamayan Suat ise, Şirin ve Münir’den şüphelenmektedir. Bu şüpheyle ikisiyle de arasına mesafe koyar. Uzun zamandır Bahar’ın ve çocukların hasretiyle onlara kavuşma planları kuran Sarp, her şeye rağmen onları kurtardığı ve tehlikeden uzaklaştırdığı için mutludur. Bahar ise herkesi o tehlikeli adamların olduğu yerde bıraktığı için mutsuzdur. Sarp’tan herkesin güvende olup olmadığını öğrenmesini isteyen Bahar onlar için endişelidir. Ama Sarp, Bahar’ın üzülmemesi için ondan birinin öldüğü gerçeği saklayacaktır. Bu ölüm haberi ise herkesi darmadağın edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar