Fox TV Kadın 52.bölüm fragmanı! Bahar ve Pırıl'ı nasıl bir son bekliyor?

Kadın 51.son bölümde; Sarp, her ne kadar mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmaya çalışsa da Bahar'ın geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Kadın son bölümde; Sarp'ın Bahar'a hissettiği duyguları bizzat şahit olan Pırıl ise öfke nöbetine tutularak kendini öldürme girişiminde bulundu. Kadın 52.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 05.03.2019 12:55 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:55

Fox TV ekranlarında 26 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Kadın 51.son bölümde; Bahar, çocukları Doruk ve Nisan'ı alıp Arif ile beraber kimsenin haberi olmaksızın evden kaçış planını uygulamaya aldığı esnada Sarp'a yakalandılar. Kadın son bölümde; Öfkeden kontrolünü tamamen kaybeden Sarp bir anda gözünü karartarak Arif'le sokak ortasında kavgaya tutuşmaya başladı. Arif'e duyduğu kıskançlığı her geçen gün giderek artan Sarp, Bahar'a karşı hissettiği tüm duyguları ve onu ne denli özlediğini kendisiyle açıkça paylaştı. Fakat, onları yakın takibe alan Pırıl'ın acı gerçekleri duymasıyla birlikte sinir krizi geçirerek canına kıyma hamlesinde bulunmasının ardından Kadın 52.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Pırıl'ın geldiği son noktayı gören Suat'ın, kızını ve çocukları kaldıkları evden götürme kararı almasının akabinde Kadın 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KADIN 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kadın final bölümünde; Suat, bundan böyle Sarp'a sırtını çevirip hem maddi gücünü üzerinden çekmesi hem de Pırıl ve çocukların yanına bile yanaşamayacağını belirtirken, Bahar ise Pırıl'a sürpriz bir teklifte bulunup kendisi ve çocuklarını da evden götürmesini istemesi sahne oldu. Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 52.bölüm fragmanı yayınlandıKadın 52.bölüm fragmanında; Kahvehanesinde silah olduğu tespt edilen Arif'in polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınması heyecan ve gerilimin dozunu yükseltti.

 

 

 

 

KADIN 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 52.bölümü ile 5 Mart Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN 51.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Arif ile kaçmaya çalışırken Sarp’a yakalanan Bahar ne yapacağını bilemez. Artık Sarp ile o evde kalmak istemese de Sarp ve Arif’in kavgasından sonra olayın iyice büyümesini önlemek için eve geri dönmek zorunda kalır. Sarp ise Bahar’ın Arif ile kaçmaya çalıştığını gördükten sonra deliye döner. Bahar’ın tüm olanlardan sonra bir de Arif’i sevdiğini itiraf etmesi ise Sarp’ı mahveder.


Pırıl ise Sarp’ın Bahar’a olan aşkının her gün şahidi olmaktan çok sıkılmıştır ve dayanamayıp isyan eder. Sarp’a olan aşkı tüm yaşananlardan sonra onu çok düşüncesizce bir şey yapmaya iter. Emre’nin Şirin’e olan ilgisinin farkına varan Hatice ise, Suat’tan kurtulma düşüncesiyle oldukça sevinmektedir. Şirin’in bir diğer versiyonu olan İdil ise, Şirin’e karşı gardını çoktan almıştır. Birbirlerini hiç sevmeyen bu ikili birbirlerinin arkasından kuyularını kazmaya devam edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi