İstanbullu Gelin 77.bölüm 2.fragmanı: Süreyya-Faruk birbirinden kopamıyor!

İstanbullu Gelin 76.son bölümde; Faruk ve Özgür'ü kötü bir vaziyette yakalayan Süreyya, psikolojik travma geçirerek kendini kaybetti. İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk, her şeyi en ince ayrıntısına kadar izah ederken, Süreyya ise yaşananları manidar sözlerle sorguladı. İşte, İstanbullu Gelin 77.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.03.2019 20:47 GÜNCELLEME 22.03.2019 20:47

Star TV ekranlarında 15 Mart Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 76.son bölümde; Katıldığı iş gezisindeki otelde geceyi geçiren Faruk, bir anlık yaptığı hata sonucu Süreyya'ya göndereceği mesajı Özgür'e iletmesiyle kızılca kıyamet koptu. İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk'a karşı boş olmayan Özgür ise bu mesajın kendisine gönderildiğini zannederken, Faruk ise mesajı kendisine göndermediğini söylemek ve ondan özür dilemek için soluğu yanında alırken aniden hiç istemediği bir tabloyla karşılaştı. Tam da bu sırada Süreyya da Faruk'un bulunduğu otele gelerek ona hoş bir sürpriz yapmak isterken onu Özgür ile beraber kötü vaziyette yakalamasıyla beraber beyninden vurulmuşa döndü. Süreyya, gördükleri karşısında öfke nöbeti geçiren ve kontrolünü tamamen kaybederken, Faruk ise hiçbir şeyin düşündüğü şekilde olmadığını vurgulayarak aralarında yaşanan hadiseyi baştan sona anlattı. Öte yandan bu olayların sonucunda Özgür ise kendini öldürme girişiminde bulunduğu için apar topar hastaneye sevk edilmesinin ardından İstanbullu Gelin 77.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Faruk ile Süreyya'nın evliliklerinde önemli bir imtihandan geçmelerinin akabinde İstanbullu Gelin 77.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 77.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 77.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 77.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 77.bölümüyle 22 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN 76.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste sürprizlerin yaşandığı İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini sindirmeye çalışmakta; İpek ve Fikret küllerinden yeniden doğmuş, ikinci baharlarını yaşamaktadır. Adem’in Dilara’yı iknası işe yaramış, terapistten destek almaya başlamışlardır. Dengeyi kurmaya çalışan Adem, Güneş’i ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atar. Özgür’ün hastaneye kaldırıldığını öğrenen Okan’ın öfkeyle konağa gelişiyle Boranlar kendilerini trajik bir meselenin içinde bulur…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı