Arka Sokaklar 510.bölüm fragmanında Bahar için canını dişine takıyor!

Arka Sokaklar 509.son bölümde; Veda mektubu yazan Mesut'un hayatını sonlandırmak üzere başına silahı doğrultması yürekleri ağza getirdi. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, tetiği çekip canına kıyacağı esnada son anda Hüsnü olay yerine intikal edip en yakın dostunu kurtardı. İşte, Arka Sokaklar 510.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.03.2019 14:36 GÜNCELLEME 22.03.2019 14:36

Kanal D ekranlarında 15 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 509.son bölümde; Sıkıntılı bir süreçten geçen ve eskisi gibi alkol bağımlısı haline gelen Mesut, yaşamını noktalamanın tek çözüm olacağını düşündü. Arka Sokaklar son bölümde; Tunç'tan da sert bir tepki görmesiyle derinden sarsılan Mesut, tüm sevdiklerine veda mektubu yazarak kendini öldürme girişiminde bulunurken, kafasına ateş edeceği sırada Rıza Baba ve Hüsnü'nün son anda mani olması heyecan ve gerilim düzeyini en uç noktaya taşıdı. Mesut'ın alkol kullanmasının önüne geçmek, yaşadığı sorunlardan ve bunalımlı ruh halinden tamamen kurtulması için tedavi merkezine yatırılmasının ardından Arka Sokaklar 510.bölüm fragmanı bekleniyor. Hüsnü'nün yıllara meydan okuyan dostu Mesut'un düzelmesi, yaşama amacını tekrardan kazanması ve sıkı sıkıya tutunması için büyük bir uğraş göstermesinin akabinde Arka Sokaklar 510.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 510.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Türker İnanoğlu'nun bulunduğu, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar 510.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 510.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında başarısını daima sürdüren ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi projesi Arka Sokaklar 510.bölümüyle 22 Mart Cuma günü saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

ARKA SOKAKLAR 509.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, yılların verdiği acı ve son olarak da Umut Bebeğin ölümü üzerine bunalıma girer. Selin, Rıza Baba, Hüsnü ve ekip arkadaşlarının da desteğini kaybedince tekrar içemeye başlar. Sevdiklerinden uzaklaşan ve yalnız kalan Mesut kötü bir karar alır. Bunalımın ve alkolün verdiği etkiyle birlikte intihar ederek yaşadığı olumsuzlukları yok olacağını düşünür. Sevdiklerine son bir mektup yazarak silahını başına dayar. Rıza Baba ve Hüsnü'nün tam zamanında yetişmesi sonucu kurtulur. Mesut, alkolizmden kurtulması için tedavi merkezine yatırılır. Rıza Baba, Hüsnü ve Engin Müdür dışındakiler Mesut'un hastaneye yattığından habersizdiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?