Söz 82.bölüm fragmanı ekranda: Albay'ın başına her an her şey gelebilir!

Söz 81.son bölümde; Düşmanlar tarafından Albay Erdem'in yakalanarak rehin tutulması işleri giderek karmaşık ve işinden çıkılması güç bir hale düşürürken Yavuz'un radikal bir karar almasına zemin oluşturdu. Söz son bölümde; Saldırı planını hayata geçiren Linda dur durak nedir bilmezken, Yavuz ise Erdem'i düşman elinden kurtarmak adına yeni komutan olarak ekibe geri dönerek herkesi şaşırttı. Söz 82.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 13.05.2019 23:40 GÜNCELLEME 13.05.2019 23:40

Star TV ekranlarında 6 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 81.son bölümde; Terörist elebaşı tarafından verilen talimat doğrultusunda şehrin pek çok farklı noktasında saldırganlar terör faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam ederken, Tim ise bu eylemleri bastırabilmek ve krizin daha fazla büyümesinin önüne geçerek saldırıları tamamen sonlandırabilmek için hummalı çalışmalarda bulundular. Söz son bölümde; Albay Erdem'in yakalanarak tutsak edilmesini bir türlü hazmedemeyen Yavuz, her ne kadar Turhan'la görüş farklılıkları yaşasa da bu işin kökten çözüme kavuşması için kendisini geri dönüşü olmayan bir yola girmeye çoktan hazır hale getirdi. Albay Erdem için en önemli şeylerden bile vazgeçmeyi göze alan Yavuz, bu kritik görevde ekibinin komutanlığını üstlenmek üzere yeniden Tim'e geri dönmesinin ardından Söz 82.bölüm fragmanı bekleniyor. Daha fazla eli kolu kalıp Albay Erdem'in başına gelenlere öylece göz yummak istemeyen Yavuz, arkadaşlarını yalnız bırakmayarak onların komutanlığını yerine getirecek olmasının Tim'i şaşkına uğratmasının akabinde Söz 82.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yerinde durmak nedir bilmeyen Linda da şehrin farklı bölgelerinde konuşlanan saldırganların faaliyetlerini sürdürmesi için elinden geleni ardına koymamasının sahne olduğu dizi hakkında merak edilen tüm gelişmeler…

SÖZ 82.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 82.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 82.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 82.bölümüyle 12 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde;  İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler. Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker.

Dost, İstanbul’un yıkım planı için Linda’ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar. İstanbul’daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem’den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem’in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...