Kadın 63.bölüm fragmanı: Bahar, Şirin'e korkuların en büyüğünü yaşatıyor!

Kadın 62.son bölümde; Babası uzun yıllar sonra ''Sen benim kızımsın değil mi?'' sorusuyla Kısmet'in karşısına geçerken, Kısmet ise tepkisini ağır bir şekilde dile getirerek zehir zemberek sözler sarf etti. Kadın son bölümde; Doruk'a düzenlenen sünnet düğünü esnasında polis ekipleri tarafından aranan Sarp'ın yakalanarak emniyete götürülmesinin soğuk duş etkisi meydana getirdi. Kadın 63.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.05.2019 23:48 GÜNCELLEME 21.05.2019 23:48

Kadın 62.son bölümde; Kısmet, ansızın karşısına çıkagelen babasına hiçbir çocuğun hayalindeki baba olmadığını ve abisinin bile onu sevmediğini dile getirerek bundan sonra hayatında hiçbir şekilde istemediğinin özellikle altını çizdi. Kızım son bölümde; Emre'nin annesi, oğluyla ilişkisi olduğunu öğrendiği Ceyda'nın yaşadığı yere baskın yapıp onu güç duruma düşürürken, olay yerine gelen Sarp ise sürpriz şekilde onu koruyarak nişanlısı olduğu yalanını söyleyip büyük bir tehlikeden kurtardı. Sarp'ın kimliğini herkesten gizleyerek Bahar'ın bir üst katına yerleştiğine iş işten geçtikten sonra şahit olan Arif beyninden vurulmuşa dönerek burayı bir an önce terk edip gitmesi sert bir şekilde baskı uygulaması olayların fitilini ateşledi. Sarp, Arif'in bu tutumu karşısında tamamen kontrolden çıkıp ağza alınmayacak hakaretlerde bulunurken, Arif ise onu can evinden vurarak yüz üstü bıraktığı Bahar'ın kendisini sevmediğini ve boynunda da hediye ettiği kolyenin olduğu gerçeğini yüzüne tokat gibi çarpmasının ardından Kadın 63.bölüm fragmanı bekleniyor. Bahar ise Sarp'ın apartmanlarına taşınma hamlesinden sonra soluğu Arif'in yanında alarak hiçbir şeyden haberinin olmadığını ve şayet bilseydi böyle bir şeye asla izin vermeyeceğini dile getirse de kırgınlığı ve öfkesi dinmek bilmeyen Arif'ten ters cevaplar almasının akabinde Kadın 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Kadın dizisinde ağzı bir karış açık bırakan olay! Herkesi hayrete düşürdü

KADIN 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KADIN 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 63.bölümü ile 21 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

kadın

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Sarp’ın Saray Apartmanı’na taşındığını öğrenen Arif büyük bir şok içindedir. Arada Bahar ve çocuklar olsa da, Sarp’ı bir şekilde evden çıkarmak için elinden geleni yapmaya da kararlıdır. Bahar ise hiçbir şeyden haberi olmadığı için kendini Arif’e karşı suçlu hisseder ve huzursuz olur. Çünkü Sarp ve Arif’in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin bilincindedir.

Arif’in, Bahar’ın Sarp’a karşı duygularının kalmadığını düşünmesi ve bunu Sarp’a açıkça söylemesi Sarp’ı oldukça kızdırmıştır. Sarp ve Arif arasındaki tartışma bu olayla daha da büyüyecektir. Doruk’un sünnet düğünü hazırlıkları sırasında yaşanan kötü bir sürpriz ise işleri iyice karıştıracaktır.