Kuzgun 15.bölüm 2.fragmanı: Dila, Kuzgun'dan hezimetin rövanşını alıyor!

Kuzgun 14.son bölümde; Kuzgun, Dila'nın kendisine bir kez daha ihanet ederek arkasından gizlice iş çevirdiğini öğrenmesiyle yaptıklarının acısını çıkarmak için intikam yeminleri savurdu. Kuzgun son bölümde; Derviş, peşe peşe hainlik yapan Dila'nın yaptıklarını yanına kar bırakmayarak hesabını bizzat kendi kesmek adına kolları sıvarken Dila ise bu planlardan habersizce aşkını haykırmaktadır. Kuzgun 15.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 22.05.2019 23:54 GÜNCELLEME 22.05.2019 23:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 15 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Kuzgun 14.son bölümde; Dila'yı yakın takip altına alan Kuzgun, belirledikleri buluşma noktasında onu Kudret'le beraber yakalaması üzerine beyninden vurulmuşa dönerek bir kez daha ihanete uğradığı için kendisini son derece kötü hissetmektedir. Kuzgun son bölümde; Kuzgun, gördüğü ihanet tablosu karşısında Bora'nın yüzüne vurduğu çarpıcı sözleri bir kez daha anımsayarak ona hak vermeye başlarken, Dila ise Kudret'i karşısına alarak Kuzgun'a hainlik etmeyeceğinin özellikle altını çizerek ona olan sevgisinden dem vurdu. Diğer taraftan Dila'nın çevirdiği dümenleri öğrenen Derviş ise Kuzgun'a ulaşarak kuşkulandığı her şeyin gerçek olduğunu belirterek onun polislerle beraber ortaklık kurduğunu ifade etmesinin bardağı taşıran son damla olmasının ardından Kuzgun 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Dila her ne kadar hatasının farkına varıp Kudret'e artık onunla aynı tarafta olmayacağını kararlı ve kendinden emin bir tavırla söylese de iş işten çoktan geçmiştir, çünkü Kuzgun onun yaptıklarının hesabını en ağır şekilde kesmek için intikam ateşiyle yanıp kavrulmasının ardından Kuzgun 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KUZGUN 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği ve AY Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan kaliteli ve iddialı dizi projesi Kuzgun 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KUZGUN 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu ve senaryosunu ise Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı Kuzgun 15.bölümüyle 22 Mayıs Çarşamba tarihinde Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun son bölümde; Dila’nın polisle işbirliği yaptığını öğrenmesiyle, Kuzgun geri dönüşü olmayan bir yola girer. Derviş, Dila’nın ihanetinin cezasını kendisinin keseceğini söyler.Kuzgun’un ise planları bambaşkadır. Dila’yı karanlığın en dibine çekecektir. Kuzgun bir yandan da Bilginler Holding’i iflasa götürecek hamlelerde bulunur. Kuzgun’un gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Dila ise aşkla doludur. Babasına rağmen, Kuzgun’la yeni bir döneme adım atabilmek için tarafını net olarak belli eder.

Her anını aşık olduğu adamla, Kuzgun’la geçirmek ister. Kuzgun, Dila’yla her bir araya geldiğinde, ihanetin acısıyla, aşkı arasında kalır. Ali, avukatlarından Rıfat’ın tutuksuz yargılanmasını sağlayabilecek bir yol olduğunu öğrenir.

Dila kendini Kuzgun’la geçireceği bir ömrün hayaline kaptırmışken, Kuzgun, Derviş’ten Dila’ya bir görev vermesini ister. Bu görev Dila için hayatının dönüm noktalarından biri olacaktır. Serbest kalırsa Kuzgun’un harekete geçeceğini bilen Rıfat, Ali’ye Kuzgun’u hayatlarından çıkarması için bir talimat verir.

kuzgun

Sevkiyat gecesi, Dila hiç beklemediği bir oyunun içine düşerken, Kuzgun da kendisine kurulan pusudan habersizdir. Mahkeme günü gelir ve Ali ile çevirdikleri oyunun ardından Rıfat hakkında tutuksuz yargılanma kararı verilir. Fakat Kuzgun’un Rıfat’ın eli kolu serbestçe dolaşmasına izen vermeye niyeti yoktur.

Rıfat’ın dışarı çıkmasıyla birlikte Kuzgun dört bir yandan Bilginler’e savaş açar. Hedefinde önce Ali, sonra Rıfat vardır. Diğer taraftan Derviş, kendisine karşı üst üste yanlışlar yapan Dila’ya ve ailesine ağır bir bedel ödetmek için harekete geçer. Bir yanda Kuzgun, diğer yanda Derviş, Dila’yı sonu büyük bir trajediyle bitecek çemberin içine alacaktır.